SHAMAANIVELJET

Järjestämme monenlaisia tapahtumia shamanistisessa Hengessä. 
Shamaaniviikonloppuja, shamaani-iltoja, rumpupiirejä, rumpumeditaatioita, shamaanirumpuhoitoja ym


Shamaanimatka on erittäin ekologinen tapa matkustaa. Pääset tutustumaan mielenkiintoiseen, Itsessä olevaan, maailmaan ja kaikkiin sen ihmeisiin. 

SHAMAANI-ILTA


Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Kumisevan shamaanirummun matalan äänen saattelemana teemme shamaanimatkan omaan Itseen, josta voimme löytää vastauksia kysymyksiin, voimaeläimen tai henkiauttajan. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

Pyrkimyksenä on yhteys oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset.

Alkuun kerron kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teen rituaalin, jossa puhdistan tilan ja energiakenttämme suitsukkeilla. Muodostamme ryhmästämme heimopiirin. Kutsumme paikalle, idän, etelän, lännen ja pohjoisen henkiauttajia, voimaeläimiä ja elementtejä (tuli, maa, vesi ja ilma) tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa, jolloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin. 

Matkaamme tuolilla tai makuualustalla, joita on paikanpäällä. Voit ottaa myös oman makuualustan, kevyen peiton ja tyynyn sekä huivin silmille, jos tarvitset. 

Tule avoimen mielen kanssa ja mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen. Tapahtuma on päihteetön. 

Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan sekä päästämään irti stressistä ja suorittamisesta.  Näe maailma ja Itsesi uusin silmin.

Voit tulla paikalle 15min ennen aloitusta nauttimaan kupillisen shamaaniteetä. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Maksu paikanpäällä käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Paikkoja on rajoitetusti, joten muista ilmoittautua ajoissa, https://www.nettiaika.fi/royalhealing, shamaaniveljet@gmail.com, viestillä/soittamalla 0400 446784

Jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon noilla muilla tavoilla.


SHAMAANIVIIKONLOPUT


ovat eriaiheisia shamaanin hengessä tapahtuvia viikonloppuja. Niissä ei opeteta shamanismia 
vaan tehdään ja tutustutaan asioihin shamaanin tavoin. Kunnioitamme toisiamme, ympäristöämme, luontoa, eläimiä ja kaikkea olevaista sekä olematonta. Hyväksymme ja arvostamme toisiamme sellaisena kuin olemme. 
Viikonloppuja järjestetään eri paikoissa ympäri vuoden.RUMPUPIIRI

Rumpupiirissä kokoonnumme nuotion tai kynttilöiden ympärille soittamaan kaikki yhdessä. Tuo mukaasi rumpu, huilu, helistin, kitara, munni tai jokin muu soitin, myös äänesi on soitin. Meillä on eri teemoja, esim kesä- ja talvipäivänseisaukset, kevät- ja syyspäiväntasaukset, täysi- ja uusikuu. Piirissä nautimme yhdessä luomastamme äänimaailmasta, joka on monella tapaa meditatiivista.


RUMPUMEDITAATIO

sopii hyvin isommallekin porukalle / yrityksille. Se on erillainen tapa rauhoittaa mieli ja hiljentää häiritsevät ajatukset uusien oivallusten tieltä. Shamaanirummun matalaan kumisevaan ääneen keskittyminen voi avata sinulle oven sisäiseen Itseen. 
Alussa voi olla lyhyt ohjattu meditaatio, jonka jälkeen ohjat annetaan rummulle.


ME OLEMME

Kari Hurme    &    Roy Rolamo 


Kari on henkinen opettaja ja toinen shamaaniveli. Hän on erikoistunut shamaaniopettajansa johdolla Amerikan alkuperäiskansojen shamanismiin ja harjoittanut sitä yli 20 vuotta.