ME OLEMME

Nimeni on Roy Rolamo, olen nykyshamaani, terapeuttinen energiaparantaja, koulutettu hieroja sekä sähkömies. Olen myös isä, vaari, kumppani, ystävä, veli, lapsi, setä, motoristi, autoilija, kummi, kaima, naapuri, kaveri, ohikulkija ... eli ihan tavallinen minä.

Olen ollut yrittäjänä lähes 35v ja siitä hyvinvointialalla yli kymmenen vuotta. Henkisyyteen ja tietoiseen itsenä olemiseen olen tutustunut 16 vuoden ajan. Maailmankuvani on matkan varrella muuttunut monesti.

Voisin sanoa, että olen työskennellyt valon kanssa jo yli 40 vuotta. Valmistuttuani 1980-luvulla sähköteknikoksi, vein sähkömiehenä iloa ja valoa moniin koteihin, taloihin, toimistoihin ja perheisiin. Tuo valon polku alkoi muuttua vuonna 2008 kun tiedostin henkisen maailman läsnäolon. Tutustuin itseeni ja syvempään olemukseeni monesta suunnasta. Kävin kursseja ja luin paljon, kunnes päädyin 2013 Tietoisuuden kouluun, josta valmistuin terapeuttiseksi energiaparantajaksi 2017. Uusi polku johdatti minut myös uuteen ammattiin, kun vuonna 2015 aloitin hierojakoulun, josta valmistuin 2016.

Tietoisuuden koulu oli monella tapaa matka itseen ja erityisesti se oli ensikosketus shamanismiin. Olin löytänyt uuden tavan viedä ja välittää valoa! Olen ollut useiden shamaaniopettajien koulutuksissa, lukenut alan kirjallisuutta ja tutustunut erilaisiin tapoihin ilmentää shamanismia. Shamanismi on minulla muuttunut shamaniudeksi. Shamaanirumpu ja rummun ääni on muodostunut olennaiseksi osaksi elämää ja ne johdattavat minua kohtaamaan henkisen maailmani, Itsen, shamaniuden kautta.

Nykyisin shamaniuteni kumpuaa alkulähteestä, sydämestäni, hengestäni ja henkisyydestä yleensä. Käytän shamaniuden oppeja välittääkseni ihmisille edelleen iloa ja valoa sekä myös rauhaa ja rakkautta.
Tuen ja autan meitä löytämään itsestä sen Itsen, mitä me kaikki jo olemme.


 

YHTEISTYÖKUMPPANIT: 

Kari Hurme on henkinen opettaja ja toinen shamaaniveli. Hän on erikoistunut shamaaniopettajansa johdolla Amerikan alkuperäiskansojen shamanismiin ja harjoittanut sitä yli 30 vuotta.     

Nella Brelo on toinen ShamanSaattaja. Hän harrastaa muinaissuomalaisuutta ja hänellä on terapeuttisen energiaparantajan nelivuotinen koulutus. Hänelle suomalainen, kalevalaiseen ajatteluun nojaava shamanismi sekä meksikolainen muinaisten Tolteekkien soturishamanismi on sydämen asia.   

 .