TAPAHTUMAT

 Shamaani-ilta 

Tulossa
Kaisaniemenkatu 1 B 62 8.krs, 00100 Helsinki 

Uudenkuun aikaan voimme uudistua, uudelleen rakentaa, aloittaa uusia projekteja, uusia suhteita, jälleen synnyttää ja vapauttaa asioita elämämme kaikilla tasoilla. Uudenkuun aikana on hyvä pistää alulle uusia ideoita, nostattaa energiaa ja kokea rakkaudellista elämää. 

Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan.
Kumisevan shamaanirummun matalan äänen saattelemana teemme shamaanimatkat aliseen, omaan Itseemme, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan.
Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa.
Tämä ilta on ensisijaisesti tarkoitettu heille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta shamaanimatkailusta, toki kokeneemmatkin voivat osallistua. 

Alkuun kerron kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee.
Teen puhdistus rituaalin. Muodostamme ryhmästämme heimopiirin.
Kutsumme paikalle henkimaailman auttajia shamaaniperinteen mukaisesti.
Rummutan kaksi shamaanimatkaa, jolloin äänessä on vain rumpu.
Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon.
Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin. Matkaamme makuualustoilla tai tuolilla.
Voit ottaa oman makuualustan, kevyen peiton ja tyynyn sekä huivin silmille, jos tarvitset.
Ota mukaan avoin mieli ja tule mukavan rennoissa vaatteissa ilman odotuksia.
Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen. 

Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan. Päästä irti stressistä ja suorittamisesta.
Näe maailma ja Itsesi uusin silmin. Tapahtuma on päihteetön. 

Tule paikalle, Rautatientorin valmennus-, terapia- ja meditaatiokeskukseen,
jo 17.15 nauttimaan teetä, kahvia ja pientä purtavaa. 

Tapahtuman hinta on 45€/henkilö (sis. alv 24%)
Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.
Jos haluat maksaa etukäteen tilille, niin pyydettäessä lähetän sinulle maksuohjeet. Paikkoja on rajoitetusti, joten muista ilmoittautua ajoissa,
https://www.nettiaika.fi/royalhealing
shamaaniveljet@gmail.com,
viestillä/soittamalla 0400 446784

Olet lämpimästi tervetullut
Shamaaniveljet
Roy RolamoLuo Rumpusi 

Tulossa
Merkaba Center, Suvilahdenkatu 10 C 3. krs, 00540 Helsinki. 

Tervetuloa Luomaan shamaanin tärkein työväline. Valmistamme säädettävät joka sään rummut, jotka kulkee mukana haastavimmillekin rituaali paikoille ja tutustumaan rumpuun sekä sen kanssa olemiseen sekä soittamiseen.  
Viikonlopun mittainen työpaja jossa osallistujat luovat itselleen säädettävän joka sään shamaanirummun sekä soittokapulan. Tutustumme rumpuun, sen ominaisuuksiin sekä käyttämiseen tehden rumpumeditaatioita ja harjoitteita. Tapahtuma koostuu tekemisestä, meditaatioista, rituaaleista, yhdessäolosta, keskusteluista, ruokailusta, ilosta, rauhasta ja rakkaudesta, olemme henkimaailman suojeluksessa.  
Rummut luodaan Merkaba Centerin uusissa tiloissa Helsingin Sörnäisissä.
Kurssin vetäjänä toimii shamaaniveli Roy Rolamo.


Lauantaina klo 9.00 aloitamme valmistautumisen rummun luomiseen tarinoiden ja meditaation avulla. Kokoonnumme heimopiiriin ja kutsumme mukaan auttajia shamaaniperinteen mukaan. Lounaan syömme yhdessä ja teemme lounasrituaalin. Teemme säädettävät rummut, valmiiseen 35cm kehään, poronnahasta ja soittokapulan pää huovutetaan. Kaikki materiaalit ovat valmiina. Nahkaa emme värjää, mutta voit sen jälkikäteen maalata tai kuvittaa. Voit tuoda oman kepin soittokapulaa varten. Päivä loppuu noin klo. 18.00.

Sunnuntaina jatkamme klo 9.30 tekemällä tuttavuutta rummun kanssa ja harjoittelemalla sen käyttöä. Otamme yhteyden rummun henkeen meditoimalla. Lounaan syömme yhdessä ja teemme lounasrituaalin. Vihimme rummut yhteisellä vihkiseremonialla. Lopuksi kokoonnumme rumpupiiriin ja puramme heimopiirin. Kiitämme osallistumisesta noin klo 16.00.

Tapahtuman vetää Shamaaniveljistä Roy Rolamo, joka on tietoisesti toiminut shamaniuden parissa n. kahdeksan vuotta ja ilmentää omaa shamaniuttaan, kaikkien oppiensa kautta, omasta sydämestään. Tämä rummun luomis viikonloppu on ensimmäinen laatuaan Royn pitämänä, joten nyt on tilaisuus tulla hänen ensimmäiseen Luo Rumpusi - tapahtumaan.

Tuo mukanasi rento ja avoin mieli, ripaus luovuutta ja polkupyörän pumppu (jolla säädämme rumpua). Tule mukavan rennoissa vaatteissa, joissa on hyvä meditoida ja tehdä rumpua.

Viikonlopun hinta on 295€/osallistuja(sis.alv24%) ja se sisältää:

- kaikki rummun ja soittokapulan tekoon tarvittavat materiaalit.
- ruokailut, teet, kahvit (ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteista)
- tarinat, meditaatiot, rituaalit
- rummun vihkimisen
- rumpupiirin

Voit ottaa osaa myös vain sunnuntain ohjelmaan ja tulla vihkimään olemassa oleva rumpusi. Hinta on 50€/osallistuja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Roy Rolamo 0400446784 viesti tai soitto,
shamaaniveljet@gmail.com.
Ilmoittautuneille lähetetään ohjelma sekä maksuohjeet sähköpostilla.

  

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo


 


Rentouttava shamaanipäivä

Tulossa 
Strömforsin ruukissa, Ruukintie 10 G, Ruotsinpyhtää, Loviisa. 

Tapahtuma järjestetään Strömfors Hyvinvoinnin Wanhan Navetan tiloissa sekä pihapiirissä sijaitsevassa Jurttasaunassa.
Shamaanipäivä sisältää heimorituaalin ja saunarituaalin jurttasaunassa, jossa hikoilemme pahat tunteet ulos kehosta ja huuhtelemme ne raikkaassa vedessä, sekä kaksi shamaanimatkaa.
Tarinoimme shamanismista ja shamaanimatkojen tekemisestä. Teemme matkat ja jaamme niistä kokemuksia sekä ajatuksia. Olemme läsnä, olemme rauhassa, olemme ilossa, olemme hengessä, olemme hengissä.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietämystä shamanismista.
Tärkein mukaan otettava on avoin mieli. Ota myös uimapuku ja pyyhe, patjasuojaksi lakana ja kevyt peite sekä huivi silmille, jos tarvitset. Ota muistiinpanovälineet jos haluat tallettaa omia matkakokemuksia. Shamanistisessa perinteessä sauna on ollut henkisen, hengellisen ja fyysisen puhdistumisen paikka. Pahojen tunteiden, ajatusten ja vihan ajateltiin kuolevan saunan lämmössä. Huuhtelemme pihtaan tulleet kuonat pois raikkaalla järvivedellä.
Shamaanimatkoilla on tavoitteena päästä syvään meditatiiviseen tilaan, transsiin, keskusteluyhteyteen oman sisäisen viisauden kanssa. Tapahtuma on päihteetön. 

Päivän hinta on 98€ (sis alv) sisältäen ohjelman sekä kaikki ruokailut.

Lisätietoja saat:
Roy Rolamo 0400 446784, shamaaniveljet@gmail.com
Pia Mustonen 040 5564458, pia@stromforshyvinvointi.fi

Ilmoittautuminen:
shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784 / Roy
Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet, maksamalla vahvistat paikkasi. 


Olet lämpimästi tervetullut
Shamaaniveljet
Roy Rolamo 


Otamme huomioon hallituksen ohjeet korona tilanteesta. Huolehdimme hygieniasta ja vältämme lähikontakteja.
Jos tunnet itsesi kipeäksi, ethän saavu paikalle. Peruutuksen sattuessa olethan yhteydessä välittömästi.
 


Tie Omaan Voimaan

on kokonaisvaltainen koulutus kohti tietoisempaa, tasapainoisempaa ja selkeämpää elämää. Olen mukana tässä koulussa ohjaajana. Koulutusjaksojen ajankohdat löytyvät  https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma  

Lisätietoja löytyy sivulta https://www.tieomaanvoimaan.com 


Lämpimästi tervetuloa
RoyShamaaniviikonloppu

Shamanismin perusteet ja nykyajan shamanius. 
Tulossa.
Kangasalan lepokodissa. Ruutanantie 26, 36200 Kangasala. 


Shamanismi on muinainen tapa ymmärtää ihmistä ja luontoa. Sitä on harjoitettu tuhansien vuosien ajan Suomessa sekä useissa eri kulttuureissa ympäri maailman. Shamanismi on osa koko maailman henkistä perintöä ja kulttuuria. Se on tietoista käsitystä siitä, että kaikella on sielu ja kaikki on elävää.

Tällä peruskurssilla tutustumme shamanistiseen maailmankuvaan ja harjoittelemme siirtymistä toiseen todellisuuteen shamaanimatkojen avulla. Shamaanimatkat ovat unenomaisia mielikuvamatkoja henkimaailmaan, josta rummutuksen avulla tuodaan tietoa, apua, neuvoja, parannusta tai opastusta sitä tarvitseville. Matkat ovat mahdollisuus laajentaa omia totuttuja käsityksiämme ja uskomuksiamme sekä herättää uudelleen oma mielikuvituksemme ja shamanistinen tietoisuutemme. Shamaanimatkalla saatamme tavata voimaeläimemme tai henkioppaamme.

Tutustumme rummun ja muiden soittimien ääniin sekä pohdimme niiden vikutusta niin kehoon kuin mieleen. Saat opastusta, kuinka olla yhteydessä omaan rumpuun ja kuinka voit rummutella itsellesi sekä toisille. Oman rummun vihkimisen ohjaamme tarvittaessa.

Shamanistiseen luontoajatteluun ja metsän henkiin tutustumme Ukinkankaan luonnonsuojelualueella. Teemme shamanistisia käytännön harjoituksia ja rentoutusta. Kommunikoimme puiden ja koko metsän kanssa. Päästämme irti kehon jännitteistä ja stressistä. 

Keskustelemme shamaanimatkoista sekä harjoituksista vahvistaaksmme shamanistista tietoisuuttamme sekä ymmärrystämme ihmisten ja henkien vuorovaikutuksesta. Pohdimme, miten nykyajan shamanius eroaa klassisesta shamanismista. 

Kurssille osallistumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta shamanismista tai shamaanimatkoista. Kurssin tavoite on rentouttaa ja virkistää sekä avartaa meissä kaikissa olevaa shamanistista alkuvoimaa.

Jos sinulla on diagnosoitu psykoosi tai käytät psykoosilääkkeitä, tapahtuma ei sovellu sinulle. Kaikille muille (esim. lievästä masennuksesta tai fyysisistä vaivoista kärsiville) kurssi soveltuu.

Tapahtuma on päihteetön.

Viikonlopun hinta: Majoitus ja ruoka 170€/henkilö (sis. alvit 10% ja 14%), ohjelma 120€/henkilö (sis. alv 24%). Yhteensä 290€/henkilö. 

Voit kysyä halutessasi maksujärjestelyistä. 

Lisätietoja saat: 
Nella Brelo, 050 3175140, nella.brelo@gmail.com 
Roy Rolamo, 0400 446784, shamaaniveljet@gmail.com  


Ilmoittautuminen: 
viimeistään 16.8.2021.
 shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784 / Roy 
Ilmoittautuneille lähetetään kurssiohjelma ja tiedot mukaan otettavista varusteista sekä maksuohjeet, maksamalla vahvistat paikkasi 

Olet lämpimästi tervetullut  
ShamanSaattajat 

Nella ja Roy  


Shamaani-ilta

Helsingin keskustassa
Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs 
Tulossa
 
Tämä tapahtuma on sinulle, joka jo olet tehnyt shamaanimatkoja tai tiedät kuinka niitä tehdään. 

Keskustelemme matkojen intentioista ja tavoista tehdä niitä. 

Shamaanimatkoja teemme aliseen, yliseen ja ehkä keskiseen.

Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset 

Teemme puhdistusrituaalin, kokoamme heimopiirin ja kutsumme paikalle henkiauttajia.

Rummutan kaksi-kolme shamaanimatkaa. Matkojen välillä jaamme niistä kokemuksia.

Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan. Päästä irti stressistä ja suorittamisesta. Näe maailma ja Itsesi uusin silmin. 

Matkaamme paikan makuualustoilla, tuoleilla tai sohvilla. Voit ottaa oman makuualustan, kevyen peiton ja tyynyn sekä huivin silmille, jos tarvitset.  

Ota mukaan avoin mieli ja tule mukavan rennoissa vaatteissa.  
Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen. 

Tapahtuma on päihteetön.


Tule paikalle, Rautatientorin valmennus-, terapia- ja meditaatiokeskukseen Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs, 17.15 nauttimaan kupillinen kahvia tai teetä, tarjolla on myös pientä purtavaa.

Tapahtuman hinta on 45€/henkilö (sis. alv 24%)
Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Halutessasi voit maksaa illan etukäteen tilille, ota yhteyttä niin saat maksuohjeet. 

Paikkoja on rajoitetusti, joten muista ilmoittautua ajoissa,

viestillä/soittamalla 0400 446784 

Jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon noilla muilla tavoilla.


Olet lämpimästi tervetullut 
Shamaaniveljet 
Roy Rolamo .
:-)