TAPAHTUMAT

Shamaani-ilta Jyväskylässä
Sunnuntaina 11.12.2022 klo 13.30 -16.30
Mahdollisuuksien Talo, Kauppakatu 19 C ja D

Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan.
Shamaanirummun kumisevan matalan äänen saattelemana teemme shamaanimatkat aliseen, omaan Itseemme, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan.
Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Alkuun kerron kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teemme puhdistusrituaalin suitsukkeilla ja muodostamme ryhmästämme heimon. Kutsumme paikalle henkiauttajia tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa ja silloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin.

Ota mukaan oman makuualustan lisäksi peitto ja tyyny sekä huivi silmille, jos tarvitset. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tapahtuma on päihteetön.
Tule rauhoittumaan, rentoutumaan ja kohtaamaan sisäisen Itsen. Tule päästämään irti stressistä, suorittamisesta, yrittämisestä, kivusta ja jumiutuneesta olotilasta. Näe maailma ja itsesi uusin silmin.

Voit tulla paikalle Mahdollisuuksien Taloon, Kauppakatu 19 C ja D jo 13.00 alkaen, hengähtämään ja rauhoittumaan hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 17.00 asti.

Sunnuntaisin sisäänkäynti on Keskustie 20 C, soita ovelta niin tulen avaamaan.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784.

Tapahtuman hinta on 45€/henkilö (sis. alv 24%) Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Paikkoja on vain kahdeksan, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing Jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
Shamaaniveljet
www.shamaaniveljet.fi

Talvipäivänseisauksen rumpupiiri
Tiistaina 21.12.2022 klo 18.00 - n.20.00.
Suomen luontokeskus Haltian tapahtumakentän kota, Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Rummutamme ja soitamme omaksi sekä toisten iloksi. Laajennamme hyvää mieltä ja rakkautta koko maailmaan sekä maailmankaikkeuteen. Olemme osa luontoa ja yhtä sen kanssa, halusimme tai emme. Rumpupiirissä vahvistamme luontoyhteyttä ja annamme sille täyden tukemme, yhdessä olemme vahvoja. Tule mukaan kuuntelemaan ja kokemaan kuinka shamaanirummut soivat ja ottavat talven vastaan. Rummutamme rauhaa ja rakkautta.
Luonto on valmistautunut talveen kääntymällä sisäänpäin ja keskittymällä luomaan uusia alkuja, kun kevät saapuu. Elämme vuoden pimeintä aikaa ja se antaa meillekin mahdollisuuden rauhoittumiseen, Itsen kuuntelemiseen ja sisäänpäin kääntymiseen.
Sytytä kynttilä, laita villasukat jalkaan, hörppäile jotain lämmintä juotavaa, kiedo itsesi lämpöiseen peitteeseen, rauhoitu ja anna ajatuksen rauhoittua, keskity olemiseen.
Luonnon uloshengitys loppuu ja alkaa sisäänhengitys. Pesäpäivien jälkeen valo lisääntyy ja pimeys väistyy sen tieltä.

Nuotion ympärillä voimme ilmentää itseämme soittamalla, laulamalla, liikkumalla tai vain olemalla ja kuuntelemalla. Käytä omaa rumpua, huilua, helistintä, jotain muuta soitinta tai omaa ääntäsi.
Rumpupiiri alkaa klo 18.00, soitamme ja välillä jaamme kokemuksia, samalla lisäten puita nuotioon, olemme Rauhassa. Rummut vaikenee noin klo 20.00, mutta halutessasi voit jäädä nuotiolle olemaan ja vaikka valmistamaan iltapalaa.

Tule silloin kuin sinulle sopii, lähde silloin kuin lähdet tai ole mukana koko ajan. Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton sekä päihteetön, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Jos et pääse paikalle, voit osallistua myös siellä missä silloin olet.

Luontokeskus viettää tuolloin joulun aikaa ja on suljettu.

Tapahtuman järjestää:
Shamaaniveljet / Roy Rolamo, puh. 0400 446784

Olet lämpimästi tervetullut
RoyTie Omaan Voimaan

on kokonaisvaltainen koulutus kohti tietoisempaa, tasapainoisempaa ja selkeämpää elämää. 
Olen mukana tässä koulussa ohjaajana. 

Koulutusjaksojen ajankohdat löytyvät sivulta
https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma
  
Lisätietoja löytyy sivulta 
https://www.tieomaanvoimaan.com 

Lämpimästi tervetuloa
Roy

.
:-)