TAPAHTUMAT

Jos haluat tiedon tulevista tapahtumista sähköpostiisi niin voit lähettää minulle tietosi Yhteystiedot välilehden kautta.Täydenkuun rumpupiiri

Pukkisaaren Rautakautinen kauppakylä, Seurasaaren kupeessa.
Sunnuntaina 5.2.2023 klo 17.00-19.00

Sunnuntaina 5.2 on vuoden toinen täysikuu ja voimme jatkaa siitä mihin ensimmäisen täydenkuun aikaan jäimme. Täysikuu, tuo mystinen voima, valo, joka heijastuu meihin, kutsuu meitä piiriin ja yhteiseen kokemiseen. Samaan aikaan on muitakin rumpupiirejä samalla intentiolla. Täysikuu on kiitoksen aikaa sille, mitä meillä on ja se herättää meissä olevan luovuuden, runsauden ja henkisyyden. Intentio tälle rumpupiirille on Sydämen Valo ja se miten saamme itsemme loistamaan sekä miten voimme jakaa sitä valoa ympärillemme.

Tule paikan päälle tai rummuta siellä, missä oletkin. Olemme yhtä ja yhdessä.

Kokoonnumme Seurasaaren parkkipaikalle klo 17.00 ja siitä kävelemme Pukkisaaren Rautakautiselle kauppapaikalle, sytytämme nuotion ja aloitamme rumpupiirin. Pukkisaareen poiketaan Seurasaareen menevältä sillalta ja osa matkaa kuljetaan pitkospuita. Illan päätteeksi on jo hämärää, joten varaudu jonkinlaisella valonlähteellä. Tervetuloa mukaa ken haluaa, maksa se ei mitään muuta kuin vaivan ja vähän kävelyä. Ota mukaan iloinen ja avoin mieli, rumpu (jos sinulla on, voit tulla ilmankin), jokin muu soitin, lämmintä vaatetta, istuinalusta ja evästä, jos siltä tuntuu.

Tapahtuma on päihteetön.
Olemme paikalla klo 19.00 - 19.30 asti. Tule kun sinulle sopii ja ole sen aikaa kun haluat. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätiedot:
Roy Rolamo, 0400446784.
Shamaaniveljet
 www.shamaaniveljet.fi 
 shamaaniveljet@gmail.com 

Olet lämpimästi tervetullut.
Roy


Rumpumeditaatio Hämeenlinnan Tarotpuodissa

Lauantaina 11.2.2023 klo 12.30 -14.00
Idänpääntie 12 13120 Hämeenlinna

Rumpumeditaatio on erilainen tapa rauhoittaa mieli ja hiljentää häiritsevät ajatukset, jotta uusia oivalluksia voisi tulla. Shamaanirummun matalaan kumisevaan ääneen keskittyminen voi avata sinulle oven sisäiseen Itseen.
Aluksi teemme kehollisia qigong liikkeitä, jotta rauhoitumme, maadoitumme ja pääsemme yhteyteen kehon kanssa. Sitten laskeudutaan makuualustoille (toki halutessaan voi istua) ja rauhoitutaan henkisesti ohjaamani meditaation avulla, jonka jälkeen meditaatiota ohjaa vain rumpu.
Rummun vajettua saatan osallistujia palaamaan meditaatiosta. Lopuksi on mahdollisuus keskustella kokemuksesta ja nauttia kupillinen teetä.

Olemme läsnä rauhassa, ilossa ja rakkaudessa, olemme hengessä ja hengissä, olemme nyt hetkessä.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietämystä rumpumeditaatiosta.
Tärkein mukaan otettava asia on avoin ja vastaanottava mieli. Tarotpuodissa on makuualustoja, kevyitä peitteitä ja tyynyjä. Ota mukaan huivi silmille, jos tarvitset.

Tapahtuma on päihteetön

Meditaation vetää Shamaaniveli Roy Rolamo, joka on saattanut ihmisiä meditaatioon jo yli kuusi vuotta. Hänen shamanius kumpuaa omasta sydämestä, hengestä ja henkisyydestä yleensä.
"Käytän shamaniuden oppeja välittääkseni ihmisille iloa, valoa, rauhaa ja rakkautta. Tuen ihmisiä ja autan heitä löytämään itsestä sen, mitä me kaikki jo olemme."

Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy

Tapahtuman hinta on 20€/henkilö (sis. alv 24%)
Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.

Tule paikalle noin 15min ennen alkua hengähtämään ja nauttimaan kupillisesta teetä tai kahvia, tarjolla on myös pientä naposteltavaa.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing
jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon shamaaniveljet@gmail.com tai viestillä/soittamalla 0400 446784/Roy

Olet lämpimästi tervetullut
Tarotpuoti www.tarotpuoti.fi
Roy Rolamo
Shamaaniveljet www.shamaaniveljet.fi


Shamaani-ilta Hämeenlinnan Tarotpuodissa

Lauantaina 11.2 klo 15.30 -18.30
Idänpääntie 12, 13120 Hämeenlinna

Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Shamaanimatka on transsitila, syvä meditatiivinen tila, johon voimme päästä shamaanirummun kumisevan matalan äänen saattelemana. Teemme shamaanimatkat aliseen, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan sekä saada vastauksia kysymyksiin. Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset.

Tämä tapahtuma on erityisesti sinulle, joka et ole aikaisemmin shamaanimatkoja tehnyt, toki kokeneemmatkin voivat osallistua Alkuun kerron hiukan shamanismista ja siitä kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teemme puhdistusrituaalin suitsukkeilla ja muodostamme ryhmästämme heimon. Kutsumme paikalle henkiauttajia tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa, jolloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin.

Paikalla on makuualustoja, kevyitä peitteitä sekä tyynyjä. Ota mukaan huivi silmille, jos tarvitset. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tapahtuma on päihteetön.

Tule rauhoittumaan, rentoutumaan ja kohtaamaan sisäisen Itsen. Päästä irti stressistä, suorittamisesta, yrittämisestä, kivusta ja jumiutuneesta olotilasta. Näe maailma ja itsesi uusin silmin.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus monasti helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.
Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784

Tapahtuman hinta on 50€/henkilö (sis. alv 24%)
Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.
Tule paikalle hyvissä ajoin rauhoittumaan ja nauttimaan kupillisesta teetä tai kahvia, tarjolla on myös pientä naposteltavaa.
Paikkoja on vain kahdeksan, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing
Jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut
Tarotpuoti                            www.tarotpuoti.fi
Roy Rolamo
Shamaaniveljet                    www.shamaaniveljet.fi


Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy  Runoja ja Rummutusta

Torstaina 16.2.2023 klo 17.30 - 20.30
Pikku-Huopalahden Asukastalo, Tilkantori 12, 00330 Helsinki

Runoja ja Rummutusta - tapahtuma kerää yhteen kaikki rummutuksen, runouden, autenttisuuden ja suomalaisen shamanismin ystävät. Voit tulla hetkeksi kurkistamaan millainen on nykyajan shamanistinen rumpumeditaatio ja mitä tapahtuu rumpupiirissä keskellä Helsinkiä, meren rannalla, Pikku-Huopalahden asukastalolla.
Tuo oma rumpusi, mikäli sellaisen omistat tai voit kokeilla paikanpäällä olevia rumpuja ja muita soittimia. Voit tuoda mukanasi myös lempirunosi tai loitsusi, jos haluat sen ääneen lausua - tai antaa jollekin toiselle se lausuttavaksi ja ääneen kuultavaksi. Voit myös tulla vain istumaan, kuuntelemaan, fiilistelemään ja virittäytymään läsnäolevaan hetkeen.
Ovet tilaisuuteen aukeavat klo 17.30, jolloin myös kahvio on auki, ohjelma alkaa klo 18.00. Tapahtuma päättyy n. klo 20.30. Asukastalossa on kahvio, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa pikkurahalla sekä maustettua intialaista teetä.
Tilaisuuden järjestäjinä on Pikku-Huopalahden asukastalo ja sen aktiivikäyttäjät sekä Shamaaniveljet www.shamaaniveljet.fi .
Tilaisuus järjestetään vapaaehtoisvoimin ja voit osallistua kulujen peittämiseen vapaaehtoisella ovirahalla.

Saapuminen:
Asukastalo (vanha Tapanilan asema) sijaitsee Pikku-Huopalahdessa, meren äärellä, lähes lahden pohjukassa. Tapanilan asema löytyy google mapsista. Löydät sinne joko Meilahden puolelta jalkaisin tullessa lahden oikealta puolelta tai kun tulet Tilkantorille, sijaitsee asukastalo noin 100 metriä meren rantaa pitkin vasemmalle. Asukastalo on punainen hirsipuurakennus asutuksen vieressä. Pihassa on muutama P-paikka vieraille, mutta esimerkiksi läheisen koulun pihassa on muutama kiekkopaikka (4H) sekä Tilkantorilla myös (2H). Huomioi, että Korppaanmäentie on remontissa ja suljettu liikenteeltä.

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo


Shamaani-ilta Helsingin Kaisaniemessä

Torstaina 23.2.2023 klo 17.30 -20.30
Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs, 00100 Helsinki


Tämä tapahtuma on sinulle, joka jo olet tehnyt shamaanimatkoja.
Illan aikana ehdimme tekemään kaksi pidempää- tai kolme normaalimatkaa, aliseen, keskiseen tai yliseen. Keskustelemme matkojen intentioista ja tavoista tehdä niitä. Parhaimmillaan pääsemme syvempään yhteyteen sisäisen Itsen kanssa, josta löytyy kaikki vastaukset. Voimme löytää olemisen ja täyden rentoutumisen tilan sekä kokea meissä oleva pyhä rakkaus.
Teemme puhdistusrituaalin, kokoamme heimon energiat yhteen ja kutsumme paikalle henkiauttajia. Rummutan kaksi-kolme shamaanimatkaa. Matkojen välillä jaamme niistä kokemuksia. Lopuksi puramme heimopiirin ja vapautamme henget.

Tule rauhoittumaan, rentoutumaan ja kohtaamaan sisäisen Itsen. Tule päästämään irti stressistä, suorittamisesta, yrittämisestä, kivusta ja jumiutuneesta olotilasta. Näe maailma ja Itsesi uusin silmin.

Matkaamme paikan makuualustoilla, tuoleilla tai sohvilla. Vilttejä ja tyynyjäkin löytyy. Voit ottaa huivin silmille, jos tarvitset.  Ota mukaan avoin mieli ja tule mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tapahtuma on päihteetön.

Tule paikalle, Rautatientorin valmennus-, terapia- ja meditaatiokeskukseen Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs jo 17.15 alkaen, hengähtämään ja rauhoittumaan hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 21.00 asti.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.
Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy.

Tapahtuman hinta on 55€/henkilö (sis. alv 24%)
Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Paikkoja on vain seitsemän, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon shamaaniveljet@gmail.com tai viestillä/soittamalla 0400 446784/Roy

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
Shamaaniveljet


Kuolemaan tutustuminen

Lauantai 4.3.2023, klo 10.00 - n. 16.30 
Rosamundatie 1, 12700 Loppi

Shamaaniveljet ja Tie Omaan Voimaan valmennuspalvelut järjestävät yhteistyössä päivän, jossa pääset tutustumaan kuolemaan. Päivän aikana keskustelemme siitä mitä kuolema on tai ei ole ja onko sitä. Mietimme mitä kuolema voi meille opettaa ja mistä voimme luopua. Pohdimme suhdettamme kuolemaan. Päästämme ulos pelkoa, vihaa, surua ja otamme vastaan iloa, rauhaa ja rakkautta. Teemme kaksi shamaanimatkaa, jossa jälkimmäisessä luovumme ja "kuolemme" sekä "synnymme" uudelleen.

Tähän päivään osallistuminen edellyttää, että olet jo tehnyt joitakin shamaanimatkoja ja että sinulla on matkoilta saatuna voimaeläin.

Päivä alkaa klo 10.00 ja päättyy noin klo 16.00-17.00. Omia eväitä syömme sopivassa kohtaa. Tarjolla on kahvia, teetä ja raikasta suodatettua vettä.

Päivä järjestetään Lopella, tarkemmin osoitteessa Rosamundatie 1, Loppi. Mikäli tulet pääkaupunkiseudulta junalla Riihimäkeen, niin sinulle järjestyy tarvittaessa kuljetus Riihimäeltä Lopelle ja takaisin junalle. Tämä kuljetus juna-asemalta Riihimäeltä Lopelle ja takaisin kuuluu päivän hintaan. On myös mahdollista päästä Espoosta tulevan Royn kyydissä.

Päivää varten tarvitset oman alustan ja huovan sekä omat eväät.

Ajankohta: Lauantai 4.3.2023.
Aloitus: klo 10:00.
Päivän päätös on noin klo 16:00-17:00.
Päivän hinta on: 125 eur (sis. ALV. 24 %).

Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400 446 784 / Roy

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan oheisen linkin kautta:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefgHJUAUkPiEelafWFkKqcI0MvQ3SeYESIMtd8G6IVbjURfw/viewform

Ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme sinulle sähköpostiin maksuohjeet 25 euron varausmaksua varten. Maksamalla varausmaksun varaat paikan itsellesi. Varausmaksu palautetaan vain järjestäjien peruessa tapahtuman. Loppusumma, 100 euroa, maksetaan paikan päällä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla.

Olet lämpimästi tervetullut!
Roy Rolamo
Shamaaniveljet
ja
Mari & Marko
Tie Omaan Voimaan valmennuspalvelut


Kevätpäiväntasauksen rumpupiiri

Maanantaina 20.3.2023 klo 18.00 - n.20.00.
Suomen luontokeskus Haltian tapahtumakentän kodalla,
Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Tule mukaan kokemaan shamanistinen rumpupiiri, kun yö ja päivä ovat yhtä pitkiä ja luonnon sisäänhengitys on puolivälissä. Kevät tekee tuloaan. Luonto heräilee hiljalleen uutteen kasvukauteen ja luo uutta, tehdään mekin niin. Soitetaan ja kunnioitetaan tätä hetkeä, ollaan yhtä ja harmoniassa luonnon ja itsemme kanssa, shamaanin tapaan.
Tule mukaan rentoutumaan, rauhoittumaan, kokemaan, kuuntelemaan, meditoimaan ja nauttimaan.
Päästetään hetkeksi irti suorittamisesta ja stressistä. Löydetään läsnäolon voima.Ota mukaan oma shamaanirumpu, helistin, huilu tai jokin muu soitin, jos sinulla on.
Voit käyttää myös omaa ääntäsi tai vain kuunnella ja olla.
Voit liittyä mukaan silloin kuin haluat tai olla paikalla koko ajan. Kodassa rummutetaan ja huilataan sopivin välein. Pidetään tulta yllä ja nautitan sen runsaudesta, lämmöstä sekä hehkusta ja rakkaudesta.
Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton sekä päihteetön.Suomen luontokeskus Haltia sulkee ovensa klo 17.00, eivätkä sisätilat ole käytettävissä.
Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy. 

Olet lämpimästi tervetullut!
Roy Rolamo 0400 446784 
Shamaaniveljet
Royal Healing
www.shamaaniveljet.fi
shamaaniveljet@gmail.comTULOSSA!


Shamaani-ilta Helsingin Kaisaniemessä

TULOSSA
Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs, 00100 Helsinki


Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Shamaanimatka on transsitila, syvä meditatiivinen tila, johon voimme päästä shamaanirummun kumisevan matalan äänen saattelemana. Teemme shamaanimatkat aliseen, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan sekä saada vastauksia kysymyksiin. Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset.
Tämä tapahtuma on erityisesti sinulle, joka et ole aikaisemmin shamaanimatkoja tehnyt, toki kokeneemmatkin voivat osallistua
Alkuun kerron hiukan shamanismista ja opastan kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teemme puhdistusrituaalin suitsukkeilla ja muodostamme ryhmästämme heimon. Kutsumme paikalle henkiauttajia tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa, jolloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin.

Matkaamme paikan makuualustoilla, tuoleilla tai sohvilla. Vilttejä ja tyynyjäkin löytyy. Voit ottaa huivin silmille, jos tarvitset. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan sekä kohtaamaan sisäisen Itsen. Päästä irti stressistä, suorittamisesta ja yrittämisestä sekä kipuilusta ja jumittuneesta olotilasta. Näe maailma ja Itsesi uusin silmin.
Tapahtuma on päihteetön.

Tule paikalle, Rautatientorin valmennus-, terapia- ja meditaatiokeskukseen Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs jo 17.15 alkaen, hengähtämään ja rauhoittumaan hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 21.00 asti. 
 
Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.

Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy.

Tapahtuman hinta on 55€/henkilö (sis. alv 24%) Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing , jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com 

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
Shamaaniveljet
www.shamaaniveljet.fi 


Shamaani-ilta Jyväskylässä

Tulossa
Mahdollisuuksien Talo, Kauppakatu 19 C ja D


Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan.
Shamaanirummun kumisevan matalan äänen saattelemana teemme shamaanimatkat aliseen, omaan Itseemme, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan.
Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Alkuun kerron hiukan shamanismista ja opastan kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teemme puhdistusrituaalin suitsukkeilla ja muodostamme ryhmästämme heimon. Kutsumme paikalle henkiauttajia tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa ja silloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin.

Ota mukaan oman makuualustan lisäksi peitto ja tyyny sekä huivi silmille, jos tarvitset. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tapahtuma on päihteetön.
Tule rauhoittumaan, rentoutumaan ja kohtaamaan sisäisen Itsen. Tule päästämään irti stressistä, suorittamisesta, yrittämisestä, kivusta ja jumiutuneesta olotilasta. Näe maailma ja itsesi uusin silmin.

Voit tulla paikalle Mahdollisuuksien Taloon, Kauppakatu 19 C ja D jo 13.00 alkaen, hengähtämään ja rauhoittumaan hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 17.00 asti.

Sunnuntaisin sisäänkäynti on Keskustie 20 C, soita ovelta niin tulen avaamaan.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.
Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy.

Tapahtuman hinta on ??€/henkilö (sis. alv 24%) Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Paikkoja on vain kahdeksan, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing Jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
Shamaaniveljet
www.shamaaniveljet.fiRumpumestari Koulutus 2023

Olen mukana ohjaajana Rumpumestari Arto Hämäläisen järjestämässä koulutuksessa.
Olet lämpimästi tervetullut.
Roy Rolamo


On aika jakaa meidän osaamista rummuista ja rummun kanssa työskentelystä. Kokoonnumme Valotalossa Orimattilassa seitsemänä viikonloppuna kevään ja kesän aikana.Syvennymme rummun tekemisestä alkaen rummun henkeen, rummulla hoitamisen kautta shamaanimatkaan, äitimaan energioihin, matkaan maan uumeniin, alisiin. Tutustumme rakkaimpaan ystäväämme, itseemme turvallisesti ja hyväksyen sekä paljon muuhun. Jos olet jo herättänyt mielenkiintosi rummun maailmaan, tämä kurssi on sinulle.
Kurssin aikana opit kaksi eri tekniikkaa tehdä rumpu alusta loppuun. Aluksi valmistamme säädettävän rummun ja seuraavalla kurssilla perinteisen rummun ompelutekniikalla. Kurssilla teet siis kaksi erilaista rumpua kapuloineen.
Kurssi edellyttää osallistumista kaikkiin seitsemään koulutusjaksoon. Majoitusvaihtoehdot ovat vinttitiipiit, opettajan asunto, pihariippumatto tai muuten vaan pihalla. Ruuan säilytykseen on jääkaappi ja lämmitykseen liesi/mikro ja keittimet kahville ja vedelle.

Kurssin hinta on 310€/ viikonloppu ja kokonaishinta on 2170€
Hintaan sisältyy opetukset, majoitus, ruokailut ja kaikki materiaalit.
Kurssille otamme max 8 henkeä ja minimi on 6 henkeä.
Ilmoittaudu Artolle sähköpostilla, rumpumestari@gmail.com  tai soita 0400 652 641/ Arto Hämäläinen. Lisätietoja Artolta tai www.valotalo.fi/rumpumestari-koulutus 

Koulutus viikonloput ovat,
Huhtikuu 21-23.4, Ukko, Arto Hämäläinen
Toukokuu 26-28.5, Virko Kolulahti
Kesäkuu 16-18.6, Roy Rolamo
Elokuu 4-6.8, Ukko
Elokuu 2 25-27.8, Virko
Syyskuu 8-10.9, Roy
Loppukaronkka, 29.9-1.10, Ukko, Virko ja Roy
Aloitus on perjantaina klo 18.00 ja lopetellaan sunnuntaina klo 15.00Tie Omaan Voimaan

on kokonaisvaltainen koulutus kohti tietoisempaa, tasapainoisempaa ja selkeämpää elämää. 
Olen mukana tässä koulussa ohjaajana. 

Koulutusjaksojen ajankohdat löytyvät sivulta
https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma
  
Lisätietoja löytyy sivulta 
https://www.tieomaanvoimaan.com 

Lämpimästi tervetuloa
Roy

.
:-)