TAPAHTUMAT


Tapahtumia Kotakylässä

Kesä-, heinä- ja elokuu 2022
Kotaniementie Juuka, Vaikkojärven rannalla.

Lisätietoja tapahtumista:


Tarjolla on tapahtumien lisäksi kotamajoitusta, syömistä, saunomista joka ilta, uimista, melomista, soutamista, luonnon sylissä olemista, rauhaa, raikasta ilmaa, rumpupiirejä, nuotiolla olemista, meditaatiota, yms. Lisätietoa löytyy www.kotaloma.com.

Päivä Kotakylässä
Tervetuloa nauttimaan Kotakylän aktiviteeteista, kuten uimisesta, saunomisesta, soutamisesta, suppailusta, melomisesta, nuotiolla olemisesta, syömisestä ulkona ja vain olemisesta luonnon rauhassa, luonnon kanssa.
Aikuiset 45€/hlö, lapset 7-10v 25€/hlö, 3-7v 10€/hlö.

Yö Kotakylässä
Yöpyminen Kodassa 20€/kota + 45€/hlö/yö (sis. päivän Kotakylässä)

Saunamaailma
pitää sisällään viisi erillaista saunaa, joista joku lämpiää käviöille joka ilta. Saunamaailma paketissa hintaan 35€/hlö lämpiää useampi sauna henkilömäärän mukaan.

Energiahoitoja ja rumpuhoitoja.
Lisätiedot ja varaukset: 0400 446784 / Roy tai shamaaniveljet@gmail.com

Rumpumeditaatio,
sopii hyvin isommallekin porukalle. Se on erillainen tapa rauhoittaa mieli ja hiljentää
häiritsevät ajatukset uusien oivallusten tieltä. Shamaanirummun matalaan kumisevaan ääneen keskittyminen voi avata sinulle oven sisäiseen Itseen. Alussa on ohjattu meditaatio, jonka jälkeen "puhuu" vain rumpu. Lopuksi ohjaan virkistymään meditaatiosta. Meditaatio kestää n. tunnin, hinta on 15€/hlö 

Tervetuloa järjestämään oma tapahtuma tai yksityistilaisuus Kotakylässä.
Kysy mahdollisuuksista 0400 446784 / Roy

Olet lämpimästi tervetullut! 

______________________________________________________________

Rummuntekokurssi
Keskiviikkona täydenkuun päivänä 13.7. klo 10.00 - 17.00.
Juuan Kotakylässä Kotaniementie 197, Juuka

Otan Rumpuni ja soitan
Soitan Kuulle joka
murheen murtaman syliinsä Isoäitinä ottaa

Soitan Maalle joka
rinnallaan Äitinä meidät ruokkii
Soitan Auringolle joka
kylmään kylään
lämmön tuo
Soitan Taivaalle joka
pelokkaalle pehmeän peittonsa suo
Soitan Ihmiselle joka
eksyneenä etsii
rytmillä sydämen.

Arto Ukko Hämäläinen

Moi!
Tervetuloa rummuntekokurssilleni. Teemme Uuden Ajan Valorummun ja soittokapulan. Olemme siirtyneet nousevaan Viidennen Auringon aikaan ja silloin on kaikki mahdollista. Kerron lisää tästä ajasta ja samalla teemme upean työkalun rummuttaa rakkautta.
Shamaaniperinteestä haluan jakaa ajatuksen omasta rumpukapulasta. Sen shamaani haki itse ja valmisti myös, koska sillä tietäjän sydäntietoisuus siirtyi rumpuun. Jos sulla on mahdollisuus hakea n 30-40 cm, sormen paksuinen puukeppi, joka pyytää päästä rumpukapulaksesi, niin tuo se mukanasi. Mulla on mukana kaikille myös kapula-aihiot, jos et itse pysty sitä hommaamaan. Rapatessa, ja Rumpua tehdessä, roiskuu. Varaa mukavan rennot ja likaa pelkäämättömät vaatteet.
En ole aikatauluttanut kurssia kelloon tuijottaen, vaan haukkaamme eväitä näläntunteen mukaan ja pidämme pausseja tarvittaessa. Ota omat eväät mukaan. Voit myös tilata ruuan Kotakylästä ilmoittautumisen yhteydessä.
Päivän ohjelma on suuntaa antava.
Päivä alkaa klo 10.00 rummutusseremonialla. Kutsun meidän apurit mukaan tekemään meidän kanssa rummut ja rummutan elementit auki.
Aloitamme rummun teon kaaren ja nahan valinnalla. Nahan ja kaaren värjäys vesipetsillä on myös mahdollista.
Rumpu valmistuu noin viiden paikkeilla ja lopuksi teemme soittokapulan huovuttamalla.
Kokoonnumme lopuksi rumpupiiriin kiittämään ja päästämään opastajamme jatkamaan matkaansa.
Lopetamme noin klo 17,00
Kurssilla tehdään perinteinen n. 38cm shamaanirumpu. Hinta 210€, sisältäen opastuksen tarvikkeineen.
Ilmoittautuminen Rumpumestarille 31..6 mennessä, rumpumestari@gmail.com, saat maksuohjeet sähköpostiisi.
Jos sairastut, niin palautan varausmaksun lääkärintodistusta vastaan. Ilmoita minulle vuorokautta ennen kurssin alkua. Koronakaranteenin sattuessa kohdallesi palautan varausmaksun. Jos joudut perumaan muusta syystä, maksusi on varausmaksu jollekin meidän saman vuoden kurssille. Otathan minuun yhteyden.
Terveisin Arto Ukko Hämäläinen 0400652641

Voit tulla paikalle edellisenä päivänä ja tarvittaessa jäädä vielä yöksi kurssin jälkeen. Shamaaniveljet tarjoaa kurssilaisille majoittumisen kodassa 45€/yö sisältäen yöpymisen lisäksi alueen käytön ja saunomisen iltaisin. Kotakylässä on tarvittavat välineet ruuanlaittoon, jos haluat valmista ruokaa niin mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä Tiistai-iltana kurssilaisille on tarjolla rumpumeditaatio (15€/hlö), josta voi saada viimehetken vinkkejä rummuntekoon. Torstaina n. klo 10.00 - n. klo 12.00 on mahdollista osallistua shamaanimatkaan (25€/hlö), joka tehdään Kotakylän isossa juhlakodassa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 0400 446784/Roy tai shamaaniveljet@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut
Rumpumestari Arto
Shamaaniveli Roy
_______________________________________________________________ 

Rakkauden voima sisälläni -suora yhteys onnellisuuteen.
Perjantai 15.7 klo 18.00 - sunnuntai 17.7.2022 klo 14.00
Juuan Kotakylässä, Kotaniementie 197

Miten tunnen itseni, luonnon, ympäristöni niin, että kaikki voimaantuvat. Miten rakastan kaikkea ympärilläni, niitä pahoja asioitakin... vai ovatko ne edes pahoja...
Tapahtuipa mitä tahansa, voin pysyä rakkaudessa eli tasapainossani. Voima on minussa. Ääretön rakkaus on sisälläni. Kyse on yhteydestä itseeni, ympäristööni, läheisiini, kaikkeen, myös luontoon.
Voin olla oman elämäni luoja ja yhtä kaikkien kanssa. Elää sydän auki rakkaudessa ja on vapaa muodosta... ja silti jatkaa normaalia arkeani tai muuttaa kaiken, ihan mikä vain tuntuu sydämessä oikealta. Erona on, että arkeni muuttuu nyt tiedostavaksi ja onnelliseksi... ja mikä parasta voin jakaa hyvää oloani myös ympäristööni. Toisin sanoen annan itseni olla rakkautta ja hyväksyä kaiken ympärillään, mutta puutun määrätietoisesti mutta rakkaudella sydämettömyyteen. Elämäni on ja voi tuntua iloleikiltä. Voin elää mielettömästi myös arkeaan, koska huomaan, että kun päästää irti mielen luomasta pakosta, alkaa tapahtumaan hyviä asioita.

Olemme sielu, jolla on keho. Kaikilla elävillä on sielu, joihin voimme olla yhteydessä tasosta riippumatta... siis toisiin ihmisiin, eläimiin, henkiin, luonnokkaisiin, kasveihin, yms... niin ja tietenkin todelliseen minään eli omaan sydämeen, sieluun, henkeen.
Näitä yhteyksiä tunnustelemme ja harjoittelemme myös miten saamme ohitettu mielen luoman häiriökentän, jotta pääsisimme yhteyteen sydämemme kanssa, joka taas mahdollistaa sen, että opimme tietämään, mikä on itsellemme parasta.

Luvassa on intuitiivista chi kungia, meditaatioita, energia-harjoituksia, yhteyksiä, luontoilua, läsnäoloa, iloa, irtiottoa sekä tietenkin paljon rakkautta ja myös saunomista...

Miten olla sisäisesti vapaa ja voimakas... nauttia, iloita ja rakastaa eli elää.

https://facebook.com/events/s/rakkauden-voima-retriitti-eli-/374561498018267/

Hinta: 350€/henki

(Rahan puute ei ole este. Voimme sopia järjestelyistä)
Sisältää: majoituksen sekä "kasvisruuat" (aamupala, lounas ja iltapala).

Yövymme ja kokoonnumme kodissa ja olemme enimmäkseen luonnossa sekä ulkoilmassa. Käymme ehkäpä myös melomassa, joten otathan mukaan retkeilyvaatteet ja makuupussin.

Ilmoittauduthan ajoissa kiitos.

Lisätietoja
Seppo Laaksonen
0452 999000
Seppou.laaksonen@gmail.com
Nauti - Iloitse - Rakasta

Yhteistyössä:
Kotakylä, https://m.facebook.com/184021048395074/
Shamaaniveljet, https://m.facebook.com/165980307314767/

______________________________________________________________

Luontoyhteysohjaaja koulutus 
Keskiviikko 27.7 klo 12.00 - sunnuntai 31.7. klo 16.00 

Juuan Kotakylässä Kotaniementie 197, Juuka 

    

Luontoyhteysohjaajan koulutus tarjoaa valmiudet integroida luontokuntoutuksen eri toimintatavat omaan ammatilliseen toimintaan sekä tiedostaa luontoyhteyden hyvinvointia ja terveyttä edistävä vaikutus. Luontoyhteysohjaajan koulutus perustuu tieteelliseen tietoon ja monikulttuuriseen alkuperäiskansojen syvään luonnonkunnioittamiseen. Koulutuksessa käsitellään ekopsykologian, eko-ja metsäterapian taustaa ja kansainvälisiä tutkimuksia ja menetelmien soveltamista. Koulutus on vahvasti kokemuksellinen ja lukuisissa ohjatuissa luontoyhteysharjoitteissa keskitytään voimavarojen, itsetuntemuksen ja luonnon herkän kohtaamisen ja tuntemisen menetelmiin. Saat valmiudet tuntea laajasti luontoyhteyden kuntouttavan ja eheyttävän voiman ja ohjata harjoitteita erilaisissa ryhmissä ja tilanteissa.
Lisätietoja:
https://www.henkinenopas.fi
Kouluttajat:
Anumari Karlsson - työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, sointukylpyohjaaja, jolla on vuosien kokemus päihteiden käytöllä oireilevien nuorten kuntouttavasta toiminnasta. www.voimakat.com
Juha Kivinen - MBA, ammatillinen opettaja, henkinen valmentaja, LCF Life Coach, erä- ja luonto-opas ja luontoyhteysohjaajakouluttaja. www.henkinenopas.fi
Kyselyt ja ilmoittautumiset: voimakat@gmail.com tai 0402203999

Lämpimästi tervetuloa
Kotakylän haltiat & Anumari & Juha


Duo Mysticus ja Kotakylän uusikuu
Lauantaina 27.8.2022 klo 18.00 - 21.00

"Ilma väreilee, usva nousee,
liekit kohoaa, roihuaa.
Kauas kaikuu vanhat riitit
neidon lumoaa taioillaan."

Elokuun viimeisenä lauantaina vietetään Kotakylän kesäkauden päättäjäisiä uudenkuun energioissa.

Duo Mysticus luo illalle tunnelmaa musiikillaan ja kutsuu Kotakylään nuotion äärelle kuulijoita, jotka haluavat rauhoittua shamaanirummun soidessa ja lähteä mielikuvamatkalle ikiaikaisten tarinoiden saattelemina.

Duo Mysticuksen Metsänneidon ja Velhon shamaanirummut, laulu, huilu, kitara ja kantele johdattavat kuulijat metsänhenkien, voimaeläinten, loitsujen, ja shamaanimatkojen maailmaan.

Ilta aloitetaan rummuttamalla yhdessä, joten voit ottaa oman rumpusi mukaan, jos sinulla sellainen on.

Tule rauhoittamaan mielesi ja laskeutumaan Kotakylän mystiseen maailmaan hyvissä ajoin ennen konsertin alkua. Konsertin jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä mystisen illan päätteeksi saunomaan ja yöpymään kotaan.

Konsertin hinta on 25€/hlö ja se maksetaan saavuttaessa paikalle käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.

Yöpyminen Kotakylässä:
-kotapaikka 2-5 hlö kodassa
-omassa teltassa.
-saunominen ja Kotakylän palvelut
-hinta konsettilipun yhteydessä 45€/hlö/vrk.

Kotapaikkoja on rajoitetusti, joten varaathan yöpymisen ajoissa.

Lisätietoja Kotakylästä, www.kotaloma.com.
Ilmoittautumiset: ja tiedustelut:
0400 446784/Roy tai shamaaniveljet@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!


 


Rumpu Soikoon!

21.7 klo 14:30 - 24.7 klo 12:30
Kannuskoski Luumäki

Retriitillä vahvistat luontoyhteyttäsi erilaisilla harjoituksilla, rummutus- ja voimamatkoilla sekä hiljentymisen avulla. Ohjelma koostuu erilaisista työpajoista, mielenkiintoisista luennoista, hiljentymisestä, soittamisesta sekä luonnon voiman kokemisesta kokeneiden ohjaajien opastuksella.
Vietämme neljä päivää (kolme yötä) luonnon helmassa. Opimme matkalla itsestämme ja näemme elämämme uusin silmin. Rohkaistumme, avaudumme ja koemme uutta.
Kurssilla on myös mahdollista tehdä oma shamaanirumpu.
Lisätietoja: https://rumpusoikoon.fi/  

Rumpumestari koulutus

On aika jakaa meidän osaamista rummuista ja rummun kanssa työskentelystä. Kokonnumme Valotalossa Orimattilassa kuutena viikonloppuna kevään ja kesän aikana.  Syvennymme rummun tekemisestä alkaen rummun henkeen, rummulla hoitamisen kautta shamaanimatkaan. Äitimaan energioihin, matkaan maan uumeniin, alisiin. Tutustumme rakkaimpaan ystäväämme, itseemme, turvallisesti ja hyväksyen.

Koulutus tapahtuu seuraavina viikoloppuina alken perjantasin klo 17.00, sunnutaihin klo 15.00.

22-24.4
13-15.5
10-12.6
8-10.7
26-28.8
9-11.9

Lisätietoja sekä ilmoittautumiset:
https://www.valotalo.fi/rumpumestari-koulutus/
Tie Omaan Voimaan

on kokonaisvaltainen koulutus kohti tietoisempaa, tasapainoisempaa ja selkeämpää elämää. 
Olen mukana tässä koulussa ohjaajana. 

Koulutusjaksojen ajankohdat löytyvät sivulta
https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma
  
Lisätietoja löytyy sivulta 
https://www.tieomaanvoimaan.com 

Lämpimästi tervetuloa
Roy

.
:-)