TAPAHTUMAT


Palauttavat perjantait

Iso Roobertinkatu 20-22, 00120 Helsinki (3. kerros).

Perjantai-iltojen harjoitukset ovat lempeitä, rentouttavia ja palauttavia harjoituksia: joogaa, tietoista liikettä ja rentoutumista. Nämä tilaisuudet sopivat kaikille vaikkapa työviikon nollaukseen. Tule kokeilemaan naurujoogaa, soitukylpyjä, rumpurentoutusta, yoga nidraa, hengitysharjoituksia, yin joogaa sekä Shakti Yiniä®!

Kaikki ohjaajat ovat koulutettuja oman erityisalueensa ammattilaisia. Mukana mm. Ona Kamu, Anna Savinainen, Roy Rolamo, Johanna Lammi-Taskula, Jessika Luther ja Nina Hokkanen.
Lisätietoja: https://www.happybeing.fi/tapahtuma/palauttavat-perjantait/


Tietoinen liike ja rumpurentoutus
Pe 14.10.2022 klo 17.30 - 19 (90 min)
Tuntini aloitetaan meditatiivisella kehollisella chi-kung -harjoituksella. Tästä liu'utaan luonnollisesti ohjattuun meditaatioon joka valmistelee vastaanottamaan shamaanirummun kumean värähtelyn. Rummun värähtely soi koko kehossasi ja mahdollistaa syvän rentotumisen tilan.

Hinta: 30 eur
Maksutavat: Mobile Pay (box: BeHappy 9844PG), käteinen studiolla tai vaihtoehtoisesti Edenredin, Smartumin tai ePassin mobiilmaksu Happy Being hyvinvointipalveluille. 
Varaa paikkasi: https://www.varaaheti.fi/happybeing/fi. Paikkoja on rajallisesti.

Ohjaaja: Roy Rolamo.
Roy on nykyshamaani, terapeuttinen energiaparantaja, koulutettu hieroja sekä sähkömies. Hän käyttää shamaniuden oppeja välittääkseen ihmisille iloa, valoa ja sisäsitä rauhaa. Lisätietoja: shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784


 


Shamaani-ilta

Tulossa lokakuussa.
Kaisaniemenkatu 1 B 62 8.krs, 00100 Helsinki

Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Kumisevan shamaanirummun matalan äänen saattelemana teemme shamaanimatkat aliseen, omaan Itseemme, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan. Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa. Tämä ilta on ensisijaisesti tarkoitettu heille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta shamaanimatkailusta tai shamanismista, toki kokeneemmatkin voivat osallistua.

Alkuun kerron kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teen puhdistus rituaalin. Muodostamme ryhmästämme heimopiirin. Kutsumme paikalle henkimaailman auttajia shamaaniperinteen mukaisesti. Rummutan kaksi shamaanimatkaa, jolloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin. Matkaamme makuualustoilla tai tuolilla. Voit ottaa oman makuualustan, kevyen peiton ja tyynyn sekä huivin silmille, jos tarvitset.

Ota mukaan avoin mieli ja tule mukavan rennoissa vaatteissa ilman odotuksia. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.

Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan. Päästä irti stressistä ja suorittamisesta. Näe maailma ja Itsesi uusin silmin. Tule paikalle, Rautatientorin valmennus-, terapia- ja meditaatiokeskukseen, jo 17.15 nauttimaan teetä, kahvia ja pientä purtavaa.

Tapahtuma on päihteetön.

Tapahtuman hinta on 55€/henkilö (sis. alv 24%). Maksu paikanpäällä, kortilla, käteisellä tai MobilePayllä.

Paikkoja on rajoitetusti, joten muista ilmoittautua ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing,
jos ilta on täysi voit ilmoittautua jonoon sähköpostilla shamaaniveljet@gmail.com tai viestillä/soittamalla 0400 446784/Roy

Olet lämpimästi tervetullut
Shamaaniveljet
Roy Rolamo


Tie Omaan Voimaan

on kokonaisvaltainen koulutus kohti tietoisempaa, tasapainoisempaa ja selkeämpää elämää. 
Olen mukana tässä koulussa ohjaajana. 

Koulutusjaksojen ajankohdat löytyvät sivulta
https://www.tieomaanvoimaan.fi/valmennusohjelma
  
Lisätietoja löytyy sivulta 
https://www.tieomaanvoimaan.com 

Lämpimästi tervetuloa
Roy

.
:-)