TAPAHTUMAT

Jos haluat tiedon tulevista tapahtumista sähköpostiisi niin lähetä minulle tietosi Yhteystiedot välilehden kautta.Shamaani-ilta Helsingissä

Keskiviikkona 17.4.2024 klo 17.30 - 20.30
Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs, 00100 Helsinki

Tämä tapahtuma on erityisesti sinulle, joka et ole aikaisemmin shamaanimatkoja tehnyt, toki kokeneemmatkin voivat osallistua.
Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Shamaanimatka on transsitila, syvä meditatiivinen tila, johon voimme päästä shamaanirummun kumisevan matalan äänen saattelemana. Teemme shamaanimatkat aliseen, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan sekä saada vastauksia kysymyksiin. Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset.

Alkuun kerron hiukan shamanismista ja opastan kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teemme puhdistusrituaalin suitsukkeilla ja muodostamme ryhmästämme heimon. Kutsumme paikalle henkiauttajia tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa, jolloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin.

Matkaamme paikan makuualustoilla tai tuoleilla. Joitain vilttejä ja tyynyjäkin löytyy, mutta ota oma huivin silmille, jos tarvitset. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa.
Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan sekä kohtaamaan sisäisen Itsen. Päästä irti stressistä, suorittamisesta ja yrittämisestä sekä kipuilusta ja jumittuneesta olotilasta. Näe maailma ja Itsesi uusin silmin.
Tapahtuma on päihteetön.

Tule paikalle, Rautatientorin valmennus-, terapia- ja meditaatiokeskukseen, 17.15 alkaen hengähtämään hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 21.00 asti.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.

Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy.

Tapahtuman hinta on 55€/henkilö (sis. alv 24%)
Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.
Ilmoittautuminen:  www.nettiaika.fi/royalhealing,
jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti. 

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
Shamaaniveljet
www.shamaaniveljet.fiÄänimeditaatio Myllykoskella

Perjantaina 17.5.2024 klo 18.00 - 20.00.
Joogasali Huili, Myllykoskentie 20, 46800 Myllykoski

Meditaatiossa, ilmajoogakankaassa tai makuualustalla, on mahdollisuus rauhoittaa mieli ja hiljentää häiritsevät ajatukset sekä luoda tilaa uusille oivalluksille. Kelluva meditointi maan ja taivaan välillä sekä erilaisten soittimien ja shamaanirummun matala, kumiseva ääni luovat ainutlaatuisen, kehollisen/kehottoman kokemuksen, joka saattaa avata isojakin portteja matkalla sisäiseen itseen.

Alussa virittäydymme kehoon tekemällä rauhallisia qigong liikkeitä läsnäolevasti ja oman hengityksen tahtiin. Seuraavaksi asetumme ilmajoogakankaisiin tai vaihtoehtoisesti makuualustoille ja tehdään olo vilttien ja tyynyjen avulla mukavaksi ja lämpöiseksi.
Ohjatun mielikuvamatkan jälkeen avautuu soittimien ja rumpujen luoma äänimaailma, joka ympäröi koko kehon ja sulkee syliinsä. Voit kohdata maailman, jollaista et ole ennen kokenut.

Äänien vajettua ohjaan osallistujat rauhallisesti ja lempeästi meditaatiosta takaisin päivätajuntaan, virkistyneenä ja voimaantuneena.
Lopuksi on vielä aikaa keskustella kokemuksesta ja nauttia teestä sekä pienestä tarjoilusta.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietämystä äänimeditaatiosta. Tarvitset vain avoimen ja vastaanottavan mielen sekä halun päästää irti mielen kahleista. Tule mukavissa ja lämpöisissä vaatteissa ja ota vesipullo ja villasukat mukaan.

Olen saattanut ihmisiä meditaatioon jo yli seitsemän vuoden ajan. Shamaniuteni kumpuaa omasta sydämestä, hengestä ja henkisyydestä yleensä. Käytän shamaniuden oppeja välittääkseni ihmisille iloa, valoa, rauhaa ja rakkautta. Tuen ihmisiä ja autan heitä löytämään itsestä sen, mitä me kaikki jo olemme.

Tapahtuma on päihteetön.

Lisätietoja: Sanna p. 0503214922, sanna@joogasalihuili.fi, www.joogasalihuili.fi
Roy Rolamo 0400 446784, shamaaniveljet@gmail.com, www.shamaaniveljet.fi

Ilmoittaudu varausjärjestelmässä: https://www.varaaheti.fi/joogasalihuili/kategoria/tyopajat. Huomioithan, että työpajoissa peruutusehto on 1 vrk, tämän jälkeen veloitetaan tapahtuman koko hinta. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Silkkejä on 14, varaudu siis joustavasti meditoimaan joko matolla tai ilmassa. Hinta 45 € / 35 € kk-jäsenet / 2 merkintää sarjakortista + 20 €.

Olet lämpimästi tervetullut!
Sanna & Roy 


Hoitopäivä Myllykoskella

Lauantaina 18.5.2024
Joogasali Huili, Myllykoskentie 20, 46800 Myllykoski

Tulen tekemään hoitoja koko päiväksi.
Valittavanasi ovat seuraavat hoidot,

Rumpuhoito 45min tai 60min.
Energiahoito, johon voidaan yhdistää rummutusta, 60min tai 90min
Regressioterapia 60min - 90min
Keskusteluterapia 30min tai 60min
Healinghieronta 45min tai 60min
Päähieronta 30min tai 45min

Hoitokuvaukset ja hinnat löydät, www.shamaaniveljet.fi tai www.nettiaika.fi/royalhealing, jossa voit tehdä myös varaukset.
Maksutavat ovat, pankkikortti, mobilepay tai käteinen.

Jos haluat lisätietoja hoidoista niin laita viestiä royal.healing.posti@gmail.com tai
0400 446784/Roy tai soita.

Olet lämpimästi tervetullut
Roy 


Korpivaellus- rummun synty ja vihkiminen

Lauantaina 15.6 klo11.00 – Sunnuntai 16.6. klo n.17.00
Rakkolantie 252, 54500 Taavetti, Luumäki

Tervetuloa kokemaan luontoyhteyttä ja tekemään meditoiva matka metsänhenkien maille.
Rummun luomisen päivä on lauantai ja aloitus on klo 11.00. Vaellus omaan syvempään tietoisuuteen rummun valmistuessa on matka jo sinänsä, kauniissa luonnossa, metsien keskellä. Piha kuhisee elämää, linnut, vaskitsat, sisiliskot, seurailevat päiväsaikaan toimiamme. Illan tullen lepakot, rupikonnat, hyttysetkin voivat liittyä seuraamme.
Illalla on tiedossa rummuttelua, tulistelua, tutustumista uusiin rumpuihin, keskustelua rummun hoitamisesta, iltapalaa ja sauna.
Yöpyminen pihassa tai tuvassa, jossa asustaa myös ystävällinen koira, on mahdollista, mikäli osallistut molempina päivinä.
 
Voit liittyä mukaan vasta sunnuntaiaamunakin, mikäli sinulla on jo rumpu, ja haluaisit osallistua meditaatiopäivään vihkimään rumpusi.
Sunnuntaina, aamupalan jälkeen, teemme vaelluksen Siliävuoren jylhiin maisemiin Vuorenpeikon luontopolulle, jossa kuljemme ohjatusti meditoiden ja kokien luonnon elementit shakrojen kautta.
Valmistelemme yhdessä paikan shamanistiselle seremonialle ja vihimme rummut, jokainen vuorollansa. Katsastamme sopivan paikan ja pidämme juhlarumpupiirin vastavihityille rummuille, ilon, rauhan ja rakkauden läsnä ollessa. Kerron myös suhtautumisesta rumpuun ja sen kanssa soittamisesta. Toki voit ottaa osaa meditaatiovaellukseen, vaikka et rumpua vihkisikään.

Sunnuntain vaellus on fyysinenkin kokemus, sillä reitti on osittain haastava niin fyysisesti, kuin henkisestikin.
Lopettelemme sunnuntaina ruuan ja juttelun merkeissä klo 17 aikaan.

Mukaan otettavia varusteita:
Rummuntekoon mukavat olovaatteet, jotka eivät kavahda mahdollista likaantumista tai maaliroiskeita sekä hyvät sakset, puukko, kumihanskat ja retkipatja.
Illanviettoon ja nuotiolle sään mukainen varustus.
Mahdollisesti yöpymiseen tarvittavat varusteet.
Meditaatiovaellukseen metsään sopivat ulkoiluvaatteet ja hyvät kengät, sääolosuhteet huomioiden. Molempina päivinä syödään nälän mukaan.
Viikonloppuna tarjoillaan kasvisruokaa, ilmoitathan ruokarajoitukset tai -allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös tuoda omia eväitä lisäksi tai syödä vain omia eväitä..

Hinnat sisältävät alv:t
Rummun sekä soittokapulan luominen lauantaina, 220€, Kai ja Anu
Yöpyminen sisältyy rummun teon hintaan.
Korpivaellus, rummun vihkiminen ja rumpupiiri sunnuntaina 115€, Roy
Koko viikonlopun ruokailut 40€ tai 20€/päivä. Voit tuoda myös omat eväät mukaan.
Osallistua voit joko molempina tai vain toisena päivänä.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut, korppirumpu@gmail.com.
 
Lisätiedot, Anu 0503026864, Kai 0451958666, Roy 0400446784

Olet lämpimästi tervetullut
Korppi rumpu Anu ja Kai
Shamaaniveli Roy


Kesäpäivänseisauksen rumpupiiri

Torstaina 20.6.2024 klo 18.00 - n.20.00.
Suomen luontokeskus Haltian tapahtumakentän kota,
Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Tule mukaan kuuntelemaan ja kokemaan kuinka shamaanirummut soivat ja ottavat kesän vastaan. Rummutamme ja soitamme kesän alkavaksi, kun päivä on pisimmillään ja luonnon uloshengitys vaihtuu sisäänhengitykseksi. Yöttömän yön valo ja energia ravitsee meitä. Laajennamme hyvää mieltä ja rakkautta koko maailmaan sekä maailmankaikkeuteen. Olemme osa luontoa ja yhtä sen kanssa, halusimme tai emme. Rumpupiirissä vahvistamme luontoyhteyttä myös omaan luontoomme ja rummutamme sen hyvinvoinnille.

Luonto on hehkeimmillään ja tarjoaa runsauttaan sekä lämpöä, valoa ja rauhallista olemistaan. Rummutamme luonnon yltäkylläisyydelle ja annamme siihen oman osuutemme rakkaudella.
Nuotion ympärillä voimme ilmentää itseämme soittamalla, ääntelemällä, liikkumalla tai vain olemalla ja kuuntelemalla. Ota mukaan oma rumpusi tai jokin muu soitin, jos sinulla on. Voit osallistua myös ilman soittimia ja rumpupiiri sopii hyvin ensikertalaisille.

Tule silloin kuin sinulle sopii ja lähde silloin kuin tarvitsee lähteä tai ole mukana koko ajan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ja se on kaikille avoin, maksuton sekä päihteetön. Jos et pääse paikalle, voit osallistua myös siellä missä silloin olet.
Suomen luontokeskus Haltian sisätilat ja ravintola ovat avoinna klo 18.00 asti.

Tapahtuman järjestää:
Shamaaniveljet / Roy Rolamo,
puh.0400 446784
shamaaniveljet@gmail.com
www.shamaaniveljet.fi

Olet lämpimästi tervetullut!
Roy


Suunnitteilla!


Shamaani-ilta Helsingissä, jatko

Tulossa
Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs, 00100 Helsinki
Rumpumeditaatio Hämeenlinnassa

Tulossa
Tarotpuoti, Idänpääntie 12, 13120 HämeenlinnaShamaani-ilta Hämeenlinnassa

Tulossa 
Tarotpuoti, Idänpääntie 12, 13120 Hämeenlinna
 


Shamaani-ilta Nummelassa

Tulossa 
Joogastudio Joogantai, Vihdintie 4-6, 03100 VihtiShamaani-ilta Espoossa

Tulossa
Kaksoiskiventie 49 E 64, 02760 Espoo, Tuomarila.
Shamaani-ilta Jyväskylässä

Tulossa.
Mahdollisuuksien Talo
Kauppakatu 19 c ja D, 40100 JyväskyläTarinatuvan Rumpupiiri

Tulossa keväällä/kesällä 2024.
Syrjäntaantie 18, 14820 Hämeenlinna (Tuulos)


.
:-)