TAPAHTUMAT

Jos haluat tiedon tulevista tapahtumista sähköpostiisi niin lähetä minulle tietosi Yhteystiedot välilehden kautta.Shamaani-ilta Helsingissä

Torstaina 12.10.2023 klo 17.30 - 20.30
Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs, 00100 Helsinki

Tämä tapahtuma on erityisesti sinulle, joka et ole aikaisemmin shamaanimatkoja tehnyt, toki kokeneemmatkin voivat osallistua.
Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Shamaanimatka on transsitila, syvä meditatiivinen tila, johon voimme päästä shamaanirummun kumisevan matalan äänen saattelemana. Teemme shamaanimatkat aliseen, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan sekä saada vastauksia kysymyksiin. Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset.

Alkuun kerron hiukan shamanismista ja opastan kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teemme puhdistusrituaalin suitsukkeilla ja muodostamme ryhmästämme heimon. Kutsumme paikalle henkiauttajia tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa, jolloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin.

Matkaamme paikan makuualustoilla, tuoleilla tai sohvilla. Vilttejä ja tyynyjäkin löytyy. Voit ottaa huivin silmille, jos tarvitset. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tule rauhoittumaan ja rentoutumaan sekä kohtaamaan sisäisen Itsen. Päästä irti stressistä, suorittamisesta ja yrittämisestä sekä kipuilusta ja jumittuneesta olotilasta. Näe maailma ja Itsesi uusin silmin.
Tapahtuma on päihteetön.

Tule paikalle, Rautatientorin valmennus-, terapia- ja meditaatiokeskukseen jo 17.15 alkaen, hengähtämään ja rauhoittumaan hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 21.00 asti.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.

Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy.

Tapahtuman hinta on 55€/henkilö (sis. alv 24%) Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.
Paikkoja on vain seitsemän, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing , jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
Shamaaniveljet
www.shamaaniveljet.fi 
Rumpumeditaatio Hämeenlinnassa

Lauantaina 14.10.2023 klo 12.30 -14.00
Tarotpuoti, Idänpääntie 12, 13120 Hämeenlinna

Rumpumeditaatio on erilainen tapa rauhoittaa mieli ja hiljentää häiritsevät ajatukset, jotta uusia oivalluksia voisi tulla. Shamaanirummun matalaan kumisevaan ääneen keskittyminen voi avata sinulle oven sisäiseen Itseen.
Aluksi teemme kehollisia qigong liikkeitä, jotta rauhoitumme, maadoitumme ja pääsemme yhteyteen kehon kanssa. Seuraavaksi laskeudutaan makuualustoille (toki halutessaan voi istua) ja rauhoitutaan henkisesti ohjaamani meditaation avulla, jonka jälkeen meditaatiota ohjaa vain rumpu. Rummun vaiettua saatan osallistujat palaamaan meditaatiosta.
Lopuksi on mahdollisuus keskustella kokemuksista.

Olemme läsnä rauhassa, ilossa ja rakkaudessa, olemme hengessä ja hengissä, olemme nyt hetkessä.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietämystä rumpumeditaatiosta.
Tärkein mukaan otettava asia on avoin ja vastaanottava mieli sekä mukavan rennot vaatteet.
Tarotpuodissa on makuualustoja, kevyitä peitteitä ja tyynyjä. Ota mukaan huivi silmille, jos tarvitset.

Tapahtuma on päihteetön

Meditaation vetää Shamaaniveli Roy Rolamo, joka on saattanut ihmisiä meditaatioon jo yli kuusi vuotta. Hänen shamanius kumpuaa omasta sydämestä, hengestä ja henkisyydestä yleensä.
"Käytän shamaniuden oppeja välittääkseni ihmisille iloa, valoa, rauhaa ja rakkautta. Tuen ihmisiä ja autan heitä löytämään itsestä sen, mitä me kaikki jo olemme."

Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy

Tapahtuman hinta on 30€/henkilö (sis. alv 24%) Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.

Paikalle voit tulla klo 12.00 alkaen, kun Tarotpuoti aukeaa, hengähtämään ja tutustumaan puotiin sekä sen ilmapiiriin.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing
jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon shamaaniveljet@gmail.com tai viestillä/soittamalla 0400 446784/Roy

Olet lämpimästi tervetullut
Tarotpuoti www.tarotpuoti.fi
Roy Rolamo www.shamaaniveljet.fi


Shamaani-ilta Hämeenlinnassa, jatko.

Lauantaina 14.10.2023, klo 15.30 -18.30.
Tarotpuoti, Idänpääntie 12, 13120 Hämeenlinna

Tämä tapahtuma on sinulle, joka olet tehnyt shamaanimatkoja aikaisemmin tai tiedät kuinka niitä tehdään.
Illan aikana teemme kaksi tai kolme matkaa, aliseen, keskiseen tai yliseen. Keskustelemme matkojen intentioista ja tavoista tehdä niitä. Parhaimmillaan pääsemme syvempään yhteyteen sisäisen Itsen kanssa, josta löytyy kaikki vastaukset. Voimme löytää olemisen ja täyden rauhan tilan sekä kokea meissä oleva pyhä rakkaus.
Teemme puhdistusrituaalin, kokoamme heimon energiat yhteen ja kutsumme paikalle henkiauttajia. Rummutan kaksi-kolme shamaanimatkaa. Matkojen välillä jaamme niistä kokemuksia ja lopuksi puramme heimopiirin sekä vapautamme henget.
Tule rauhoittumaan, rentoutumaan ja kohtaamaan sisäisen Itsen. Päästä irti stressistä, suorittamisesta, yrittämisestä, kivusta ja jumiutuneesta olotilasta. Näe maailma ja itsesi uusin silmin.

Paikalla on makuualustoja, kevyitä peitteitä sekä tyynyjä. Ota mukaan huivi silmille, jos tarvitset. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tapahtuma on päihteetön.

Tule paikalle, hyvissä ajoin ennen aloitusta, rauhoittumaan ja hengähtämään hetkeksi. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä naposteltavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 19.00 asti.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus monesti helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.
Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784

Tapahtuman hinta on 50€/henkilö (sis. alv 24%) Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.
Paikkoja on vain kahdeksan, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing
Jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullutTarotpuoti www.tarotpuoti.fi
Roy Rolamo www.shamaaniveljet.fi
Täydenkuun Shamaani-ilta Myllykoskella

Lauantaina 28.10.2023 klo 14.00 - 17.00
Joogasali Huili, Myllykoskentie 20, 46800 Myllykoski

Tämä tapahtuma on erityisesti sinulle, joka et ole aikaisemmin shamaanimatkoja tehnyt, toki kokeneemmatkin voivat osallistua.
Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Kumisevan shamaanirummun matalan äänen saattelemana teemme shamaanimatkoja omaan Itseen. Parhaimmillaan matka on erittäin syvä meditatiivinen tila, transsi, jossa matkaaja kokee muuntuneen todellisuuden olotilan. Rummun ääni rauhoittaa mielen ja sitä kautta kehon. Mielen rauhoittumisen myötä sen tarinankerronta hiljenee ja silloin on mahdollisuus löytää se aito Itse, jota jokainen on ja jossa on täydellinen rauha ja rakkaus. Siinä olotilassa voi löytyä kaikki vastaukset ja kysymykset. Täydenkuun aika on henkisen heräämisen aikaa ja se edustaa runsautta, siteiden vahvistamista, herkkyyttä, luovuutta ja ideointia.

Shamaaniveli Roy Rolamo on saattanut ihmisiä meditaatioon jo lähes setsemän vuotta. Royn shamanius kumpuaa omasta sydämestä, hengestä ja henkisyydestä yleensä.

"Käytän shamaniuden oppeja välittääkseni ihmisille iloa, valoa, rauhaa ja rakkautta. Tuen ihmisiä ja autan heitä löytämään itsestä sen, mitä me kaikki jo olemme. Pääset tutustumaan mielenkiintoiseen, Itsessä olevaan maailmaan ja kaikkiin sen ihmeisiin."

Illan hinta 65 €. Ilmoittaudu varausjärjestelmän kohdasta Kurssit: www.varaaheti.fi/joogasalihuili tai viestillä. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Pukeudu mukaviin, lämpimiin vaatteisiin ja ota mukaan kirjoitusvälineet jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.

Tule paikalle jo 13.45 alkaen hengähtämään ja rauhoittumaan sekä valitsemaan itsellesi mieluinen paikka "nuotion" ympäriltä. Varaathan itsellesi aikaa 17.30 asti.

Lisätietoja: Sanna p. 0503214922, sanna@joogasalihuili.fi, www.joogasalihuili.fi
Roy Rolamo 0400 446784, shamaaniveljet@gmail.com, www.shamaaniveljet.fi

Olet lämpimästi tervetullut!
Sanna & Roy 


TULOSSA!


Shamaani-ilta Helsingissä, jatko

Tulossa.
Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs, 00100 Helsinki


Tämä tapahtuma on sinulle, joka jo olet tehnyt shamaanimatkoja.
Illan aikana ehdimme tekemään kaksi pidempää- tai kolme normaalimatkaa, aliseen, keskiseen tai yliseen. Keskustelemme matkojen intentioista ja tavoista tehdä niitä. Parhaimmillaan pääsemme syvempään yhteyteen sisäisen Itsen kanssa, josta löytyy kaikki vastaukset. Voimme löytää olemisen ja täyden rentoutumisen tilan sekä kokea meissä oleva pyhä rakkaus.
Teemme puhdistusrituaalin, kokoamme heimon energiat yhteen ja kutsumme paikalle henkiauttajia. Rummutan kaksi-kolme shamaanimatkaa. Matkojen välillä jaamme niistä kokemuksia. Lopuksi puramme heimopiirin ja vapautamme henget.

Tule rauhoittumaan, rentoutumaan ja kohtaamaan sisäisen Itsen. Tule päästämään irti stressistä, suorittamisesta, yrittämisestä, kivusta ja jumiutuneesta olotilasta. Näe maailma ja Itsesi uusin silmin.

Matkaamme paikan makuualustoilla, tuoleilla tai sohvilla. Vilttejä ja tyynyjäkin löytyy. Voit ottaa huivin silmille, jos tarvitset.  Ota mukaan avoin mieli ja tule mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tapahtuma on päihteetön.

Tule paikalle, Rautatientorin valmennus-, terapia- ja meditaatiokeskukseen Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8.krs jo 17.15 alkaen, hengähtämään ja rauhoittumaan hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 21.00 asti.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.
Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy.

Tapahtuman hinta on 55€/henkilö (sis. alv 24%)
Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Paikkoja on vain seitsemän, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon shamaaniveljet@gmail.com tai viestillä/soittamalla 0400 446784/Roy

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
ShamaaniveljetShamaani-ilta Jyväskylässä

Tulossa syksyllä
Mahdollisuuksien Talo
Kauppakatu 19 c ja D, 40100 Jyväskylä

Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse.
Shamaanirummun kumisevan matalan äänen saattelemana teemme shamaanimatkat aliseen, omaan Itseemme, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan.
Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset. Alkuun kerron hiukan shamanismista ja opastan kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teemme puhdistusrituaalin suitsukkeilla ja muodostamme ryhmästämme heimon. Kutsumme paikalle henkiauttajia tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa ja silloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin.

Ota mukaan oman makuualustan lisäksi peitto ja tyyny sekä huivi silmille, jos tarvitset. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa. Tuo mukanasi välineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen.
Tapahtuma on päihteetön.
Tule rauhoittumaan, rentoutumaan ja kohtaamaan sisäisen Itsen. Tule päästämään irti stressistä, suorittamisesta, yrittämisestä, kivusta ja jumiutuneesta olotilasta. Näe maailma ja itsesi uusin silmin.

Tule paikalle Mahdollisuuksien Taloon, Kauppakatu 19 C ja D jo 15.40 alkaen, hengähtämään ja rauhoittumaan hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Varaathan itsellesi aikaa n. klo 19.30 asti.

Sunnuntaisin sisäänkäynti on Keskustie 20 C, soita ovelta niin tulen avaamaan.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.
Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy.

Tapahtuman hinta on 50€/henkilö (sis. alv 24%). Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä. Paikkoja on vain kahdeksan, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing Jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
Shamaaniveljet
www.shamaaniveljet.fiShamaani-ilta Nummelassa

Tulossa.
Joogastudio Joogantai, Vihdintie 4-6, 03100 Vihti

Tämä tapahtuma on erityisesti sinulle, joka et ole aikaisemmin shamaanimatkoja tehnyt, toki kokeneemmatkin voivat osallistua.
Shamaani-illassa meditoimme shamaanin tapaan. Shamaanimatka on transsitila, syvä meditatiivinen tila, johon voimme päästä shamaanirummun kumisevan matalan äänen saattelemana. Teemme shamaanimatkat aliseen, josta voimme löytää itsellemme voimaeläimen tai henkiauttajan sekä saada vastauksia kysymyksiin. Pyrkimyksenä on päästä yhteyteen oman sisäisen Itsen kanssa, jossa on kaikki vastaukset.

Alkuun kerron hiukan shamanismista ja opastan kuinka meditaatio/shamaanimatka etenee. Teemme puhdistusrituaalin suitsukkeilla ja muodostamme ryhmästämme heimon. Kutsumme paikalle henkiauttajia tukemaan ja auttamaan meitä. Rummutan kaksi shamaanimatkaa, jolloin äänessä on vain rumpu. Matkojen välillä jaamme kokemuksia ja pidämme pienen tauon. Päätteeksi teemme loppurituaalit ja puramme heimopiirin.

Tuo mukanasi tarvitsemasi, makuualusta, tyyny, peitto, huivi silmille ja kirjoitusvälineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset talteen. Tule avoimin mielin ja vähin odotuksin sekä mukavan rennoissa vaatteissa.  Päästä irti stressistä, suorittamisesta ja yrittämisestä sekä kipuilusta ja jumittuneesta olotilasta. Näe maailma ja Itsesi uusin silmin.
Tapahtuma on päihteetön.

Tule paikalle jo 17.15 alkaen, hengähtämään ja rauhoittumaan hetkeksi ennen aloitusta. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä purtavaa.

Illan ohjaaja olen minä, shamaaniveli Roy Rolamo. Shamanismiin tutustumisen aloitin vuonna 2013. Shamaani-iltoja olen ohjannut vuodesta 2016 alkaen. Shamanius on minulle elämäntapa sekä tapa kohdata elämä sekä henkisyys. Rummutus helpottaa yhteydenpitoa syvempään itseen, koska rummun ääni rauhoittaa mielemme ja rentouttaa kehomme, jos annamme siihen mahdollisuuden. Shamaanimatka on siis matka omaan syvempään itseen, josta löytyy kaikki vastaukset.

Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400446784/Roy.

Tapahtuman hinta on 55€/henkilö (sis. alv 24%) Maksu paikanpäällä, käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.
Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa, www.nettiaika.fi/royalhealing, jos nettivaraus näyttää illan olevan täysi niin voit ilmoittautua jonoon viestillä/soittamalla 0400 446784 tai shamaaniveljet@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo
Shamaaniveljet
www.shamaaniveljet.fi Tarinatuvan Rumpupiiri

Torstaina 28.9.2023 klo 18.00 – n.20.15
Syrjäntaantie 18, 14820 Hämeenlinna (Tuulos)

Kokoonnumme rumpupiiriin Päivi Peltosen tarinatupaan tai taloon.
Piirissä on ensin pieni alustus illan teemaan, jonka jälkeen kutsumme paikalle ilmansuuntien voimat ja henget. Rummutamme ja soitamme yhdessä ja yksilönä, intuitiivisesti, kuunnellen sisäistä ohjausta ja huomaten lopulta, miten rumpu kuin soittaa itseään. Täysikuu on tuloillaan ja huipussa se on pe 29.9 klo klo 12.57. Täydenkuun läheisyys antaa lisää voimaa rummutukseen ja voimme päästä entistä lähemmäksi omaa sisintämme, henkeämme.

Voit osallistua rummun, jonkin toisen soittimen tai oman äänesi kanssa tai vain kuuntelemalla ja nauttimalla. Rumpujen matala kumiseva ääni rauhoittaa mielen ja voi saatella sinut arkiajatusten tuolle puolen, josta voimme löytää vastaukset kaikkiin kysymyksiin. 

Piirin jälkeen jaamme kokemuksia kahvin sekä teen kera. Ilta sopii hyvin myös ensikertalaisille.

Rumpupiirin hinta on 20€/hlö ja se maksetaan paikanpäällä kortilla, MobilePayllä tai käteisellä.
Ilmoittautuminen: www.nettiaika.fi/royalhealing tai shamaaniveljet@gmail.com
tai 0400 446784/Roy. Paikkoja on rajoitetusti.
Lisätietoja: 0400 446784/Roy tai www.shamaaniveljet.fi

Olet lämpimästi tervetullut
Roy Rolamo & Päivi Peltonen 


.
:-)