ROYAL HEALING

Hoidot ottavat huomioon kehon ja mielen. Hoitotilanteet ovat erityisesti sinua varten ja täysin luottamuksellisia.

Tällä hetkellä minulla on käytettävissä hoitohuone Tapiolassa keskustornin 8.krs, Tapiontori 1 02100 Espoo. Edelleen teen myös koti- ja yrityskäyntejä. 

Ajanvaraus, sopimuksen mukaan,
0400 446784/Roy, royal.healing.posti@gmail.com 

Palvelutarjonta

Energiahoito

60min     70€

90min     90€

60min     45€ kaukohoitona

Regressiohoito

60min-90min

Rumpuhoito

45min     50€

Keskusteluterapia

60min     45€

90min     70€

120min    95€ 

Klassinen hieronta, myös rentouttavana.

30min, 45min, 60min, 90min, 120min.

Healing hieronta

45min, 60min, 90min, 120min.

Päähieronta

30min, 45min.

Purentalihashieronta

30min, 45min.

Jalkahieronta

30min, 45min.

Hierontahinnat:

30min     40€

45min     55€      

60min     65€

90min     85€

120min    110€ 

Kotikäynti minimi 60min

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle hinta sovitaan erikseen.

Hoitokuvaukset


Energiahoito,
aktivoi kehon omaa parantumisjärjestelmää ja tasapainottaa energiakeskuksia, chakroja. Terapeuttisessa energiaparannuksessa pyritään löytämään kehon ja mielen epätasapainoon johtaneet syyt ja tukemaan eheytymistä. "Aloitamme hoidon keskustelutuokiolla. Sen jälkeen pyydän asiakasta asettumaan hoitopöydälle. Kevyesti kehoa koskettamalla vahvistan luonnollista energian kulkua fyysisessä kehossa ja energiakentässä." Lisätietoja, https://www.terapeuttisetenergiaparantajat.fi

Rumpuhoito, on erittäin rentouttava hoito, joka tehdään kehärummulla/shamaanirummulla. Hoidossa rummun ääni ja sen aiheuttama värähtely kehossa avaa mahdollisuuden uusille ajatuksille ja kokemuksille sekä paranemiselle. "Aloitan hoidon kertomalla rumpuhoidosta ja sen jälkeen peittelen asiakkaan hoitopöydälle. Kuljetan rumpua ympäri kehoa rummuttaen niin lähellä, että asiakas aistii värähtelyn, jopa solutasolla asti. Lopuksi keskustellaan hoitokokemuksesta."

Keskusteluterapia, tarjoaa sinulle mahdollisuuden tulla puhumaan itsellesi tärkeistä asioista. "Olen läsnä sinua varten ja pystyn tarjoamaan miesnäkökulmaa moniin asioihin. Mikään elämään tai henkisyyteen liittyvä aihe ei ole minulle vierasta. Puhuessasi asioita ääneen kuulet itse mitä ajattelet."
Healing hieronta, yhdistää klassisen hieronnan ja energiahoidon. Tavoite on saada asiakas rentoutuksen tilaan, jossa kehon oma paranemisprosessi aktivoituu. "Käytän hierontaotteiden lisäksi energiahoidon kevyttä kosketusta. Hierontatapahtuma ohjautuu intuitiivisesti asiakkaan sen hetkisen tarpeen mukaan."

Klassinen hieronta, vilkastuttaa kireiden lihasten verenkiertoa ja siten parantaa niiden hapensaantia sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Tämä rentouttaa lihasta ja sen toimintakyky paranee. "Käytän hieronnassa erilaisia otteita ja voimakkuuksia tarpeen mukaan. Voin tehdä hieronnan myös rentouttavana."

Päähieronta, parantaa päänahan liikkuvuutta ja verenkiertoa. Hierontakokonaisuuteen kuuluu niska-hartiaseudun kevyttä käsittelyä sekä päänahan ja kasvojen hierontaa. Asiakas istuu koko hieronnan ajan. "Hieron tehokkain mutta hellävaraisin ottein intialaisen päähieronna tapaan. Teen hieronnan ilman rasvaa tai öljyä."

Purentalihashieronta, rentouttaa kasvojen lihaksia ja helpottaa esim. yöllisen hampaiden narskuttelun tai päätetyön aiheuttamaa päänsärkyä. Hieronta voi myös ehkäistä migreeniä. "Käsittelen purentalihaksia kokonaisvaltaisesti tarvittaessa myös suun sisäpuolelta. Hoidan myös niskan ja kallonpohjan aluetta."

Jalkahieronta, parantaa jalkaterien verenkiertoa, aktivoi jalkapohjien heijastinpisteitä ja voi lisätä  nilkkojen liikkuvuutta. "Käsittelen sääriä ja pohkeita sekä jalkapöydän ja jalkapohjan lihaksistoa erilaisin painelu- ja hierontaottein."