ROYAL HEALING

Hoidoissa otan huomioon asiakkaan kokonaisuutena, kehon, mielen ja hengen. Hoitotilanteet ovat erityisesti sinua varten ja täysin luottamuksellisia.

Tällä hetkellä minulla ei ole käytettävissä omaa hoitohuonetta, mutta teen koti- ja yrityskäyntejä. 

Ajanvaraus, sopimuksen mukaan,
0400 446784/Roy tai royal.healing.posti@gmail.com

Palvelutarjonta

  Energiahoito

  60min  -  70€

  90min  -  90€

  Kaukohoitona 

  30min  -  30€     4X30min  -  100€

  60min  -  50€ 

  Regressioterapia

  60min  -  65€

  90min  -  90€

  Rumpuhoito

  45min  -  50€

  Keskusteluterapiavoidaan toteuttaa myös etänä.

  30min  -  30€     2X30min  -  50€

  60min  -  50€     5X60min  -  200€

  90min  -  75€      120min - 95€ 

  Healing hieronta

  45min - 60€ 

  60min - 70€ 

  90min - 90€

  Klassinen hieronta, myös rentouttavana.

  30min, 45min, 60min, 90min.

  Päähieronta

  30min, 45min.

  Purentalihashieronta

  30min, 45min.

  Jalkahieronta

  30min, 45min.

  Hierontahinnat:

  30min  -  40€

  45min  -  55€      

  60min  -  65€

  90min  -  85€

  Kotikäynti minimi 60min

  Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle hinta sovitaan erikseen.

Hoitokuvaukset

Regressioterapia on hoitomuoto, jossa haetaan vastauksia asiakkaan ongelmiin (esim. terveys, ihmissuhde, fobiat, toistuvat tapahtumat) menneiden elämien kautta. Monesti vastaukset tämän elämän ongelmiin löytyy kaukaa menneisyydestä. Menneitä elämiä meillä kaikilla on hyvinkin monia. Terapiassa on tavoite löytää asiakkaalle se mennyt elämä, josta löytyy tarpeelliset vastaukset ongelmiin.
"Alkuun keskustellaan hoidon tarpeesta ja tavoitteesta. Hoidon aluksi saattelen asiakkaan syvään rentoutuksen tilaan, kuitenkin niin että keskusteluyhteys säilyy. Olen asiakkaan mukana hoitoprosessissa ja kyselen sekä ohjaan asiakasta. Lopuksi ohjaan asiakkaan palaamaan regressiosta ja palautan hänet virkistyneeseen olotilaan."
Hoidon jälkeen keskustelemme kokemuksesta, jos siihen on tarvetta. Terapiaistunto on täysin luottamuksellinen.

Energiahoito on hyvin intuitiivinen ja läsnäoleva hoito, joka aktivoi kehon omaa parantumisjärjestelmää ja tasapainottaa energiakeskuksia, chakroja. Hoito laskee stressitasoa ja lievittää jännityksiä ja saattaa helpottaa kiputiloja.
Hoidon aikana on pyrkimys löytää kehon ja mielen epätasapainon kohdat sekä tukea eheytymistä ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoidon aikana saattaa tulla voimakkaitakin tunteenpurkauksia tai kehollisia reaktioita ja se on täysin normaalia. Hoito on täysin luottamuksellinen.
"Aloitamme hoidon keskustelutuokiolla, jonka jälkeen peittelen asiakkaan hoitopöydälle. Käytän helistintä ja rummutusta hetken, jotta asiakas rentoutuu vastaanottamaan hoitoa. Kevyesti kehoa koskettamalla vahvistan luonnollista energian kulkua niin fyysisessä kehossa kuin energiakentässäkin. Lopuksi keskustelemme hoitokokemuksesta. "

Energiahoito voidaan toteuttaa myös kaukohoitona, jolloin olemme puhelinyhteydessä sekä ennen että jälkeen hoidon.

Rumpuhoito  on rentouttava ja lempeä, mutta samalla voimallinen hoito. Käytän hoidossa helistintä, kehä-/shamaanirumpua ja kevyttä kosketusta, nämä vaikuttavat sekä fyysisesti että energeettisesti
Helistimen ääni rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä valmistelee niitä vastaanottamaan rummutusta. Rummun ääni ja sen aiheuttama värähtely voi hiljentää mielen sekä antaa sille mahdollisuuden päästä syvään meditatiiviseen tilaan -sieltä löytyy se aito itse. Kevyt kosketus edesauttaa energian virtausta kehossa.
Tämä rentouttava hoito saattaa avata kehossa olevia tunnelukkoja, joita jää kehoon erilaisten traumojen, surun tai vihan seurauksena. Hoidon aikana voi tulla voimakkaitakin tunteenpurkauksia tai kehollisia reaktioita ja se on täysin normaalia. Hoito on täysin luottamuksellinen.
"Aloitan hoidon kertomalla rumpuhoidosta. Sen jälkeen peittelen asiakkaan hoitopöydälle ja hoito etenee intuitiivisesti. Kuljetan soittimia lähellä kehoa ja varsinkin rummun äänen värähtely on aistittavissa ja se kantautuu syvälle kehoon, aivan solutasolle asti. Hoidossa asiakas voi keskittyä kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttaan. Lopuksi keskustelemme hoitokokemuksesta."

Keskusteluterapia tarjoaa sinulle mahdollisuuden puhua ja keskustella itsellesi tärkeistä asioista. "Olen läsnä sinua varten ja hyväksyn sinut sellaisena, kuin olet. Mikään elämään tai henkisyyteen liittyvä aihe ei ole minulle vieras. Puhuessasi asioita ääneen kuulet itse mitä ajattelet." Asiakkaan niin toivoessa, tai jos koemme tarpeelliseksi, voimme käyttää erilaisia rentoutusmenetelmiä tai kehoharjoitteita.
Keskusteluterapia voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä esim. whatsapp tai puhelu.

Healing hieronta,  siinä yhdistyy klassinen hieronta sekä energiahoito. Hieronta etenee intuitiivisesti välillä hieroen ja välillä pysähtyen hoitamaan asiakasta energeettisesti. Teen hoidon ilman rasvaa vaatteiden ja/tai kevyen peitteen läpi. Hieronnassa tavoitellaan syvää rentoutuksen tilaa, joten hierontaotteet ovat kevyempiä kuin normaali hieronnassa. Rentoutuksen tilassa aktivoituu kehon oma paranemisprosessi, joka voi jatkua pitkään vielä hoidon jälkeenkin. Hoidon aikana saattaa tulla voimakkaitakin tunteenpurkauksia tai kehollisia reaktioita ja se on täysin normaalia. Hieronta tapahtuma on täysin luottamuksellinen.
"Aloitamme hoidon keskustelutuokiolla, jonka jälkeen peittelen asiakkaan hoitopöydälle. Rauhoitan asiakkaan kevyellä kosketuksella ja rauhoittavilla mielikuvilla. Käytän kevyiden hierontaotteiden lisäksi energiahoidon kevyttä kosketusta sekä energian välitystä. Hieronta tapahtuma perustuu läsnäoloon ja ohjautuu intuitiivisesti asiakkaan sen hetkisen tarpeen mukaan. Lopuksi voimme kertoa tuntemuksista."

Klassinen hieronta vilkastuttaa kireiden lihasten verenkiertoa ja siten parantaa niiden hapensaantia sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Tämä rentouttaa lihasta ja sen toimintakyky paranee. "Käytän hieronnassa erilaisia otteita ja voimakkuuksia tarpeen mukaan. Voin tehdä hieronnan myös rentouttavana."

Päähieronta rentouttaa ja tuo hoidettavan itselleen läsnäolevaksi. Se parantaa päänahan liikkuvuutta ja verenkiertoa. Lisääntynyt verenkierto voi tuoda kevyemmän olon ja monesti uudenlaisia ajatuksia. Hierontakokonaisuuteen kuuluu niska-hartiaseudun kevyttä käsittelyä ja päänahan voimakkaampia otteita sekä kasvojen kevyttä hierontaa. Asiakas istuu koko hieronnan ajan. Hieronta tapahtuma on täysin luottamuksellinen
"Hieron tehokkain mutta hellävaraisin ottein intialaisen päähieronna tapaan ilman rasvaa tai öljyä."

Purentalihashieronta rentouttaa kasvojen lihaksia ja helpottaa esim. yöllisen hampaiden narskuttelun tai päätetyön aiheuttamaa päänsärkyä. Hieronta voi myös ehkäistä migreeniä. "Käsittelen purentalihaksia kokonaisvaltaisesti tarvittaessa myös suun sisäpuolelta. Hoidan myös niskan ja kallonpohjan aluetta."

Jalkahieronta parantaa jalkaterien verenkiertoa, aktivoi jalkapohjien heijastinpisteitä ja voi lisätä  nilkkojen liikkuvuutta. "Käsittelen sääriä ja pohkeita sekä jalkapöydän ja jalkapohjan lihaksistoa erilaisin painelu- ja hierontaottein."