ROYAL HEALING

Hoidoissa otan huomioon asiakkaan kokonaisuutena, kehon, mielen ja hengen. Hoitotilanteet ovat erityisesti sinua varten ja täysin luottamuksellisia.

Tällä hetkellä minulla ei ole käytettävissä omaa hoitohuonetta, mutta teen koti- ja yrityskäyntejä. 

Ajanvaraus, sopimuksen mukaan,
0400 446784/Roy tai royal.healing.posti@gmail.com

Palvelutarjonta

Energiahoito

60min  -  70€

90min  -  90€

Kaukohoitona 

30min  -  30€     4X30min  -  100€

60min  -  50€ 

Regressioterapia

60min  -  65€

90min  -  90€

Rumpuhoito

45min  -  50€

Keskusteluterapia, voidaan toteuttaa myös etänä.

30min  -  30€     2X30min  -  50€

60min  -  50€     5X60min  -  200€

90min  -  75€    
120min - 95€ 

Healing hieronta

45min, 60min, 90min, 120min.

Klassinen hieronta, myös rentouttavana.

30min, 45min, 60min, 90min.

Päähieronta

30min, 45min.

Purentalihashieronta

30min, 45min.

Jalkahieronta

30min, 45min.

Hierontahinnat:

30min  -  40€

45min  -  55€      

60min  -  65€

90min  -  85€

120min  -  110€ 

Kotikäynti minimi 60min

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle hinta sovitaan erikseen.

Hoitokuvaukset

Regressioterapia on hoitomuoto, jossa haetaan vastauksia asiakkaan ongelmiin (esim. terveys, ihmissuhde, fobiat, toistuvat tapahtumat) menneiden elämien kautta. Monesti vastaukset tämän elämän ongelmiin löytyy kaukaa menneisyydestä. Hoidossa saattelen asiakkaan syvään rentoutuksen tilaan, kuitenkin niin että keskusteluyhteys säilyy. Ohjaan asiakasta koko hoidon ajan ja lopuksi palautan hänet virkistyneeseen olotilaan. Keskustelemme kokemuksesta, jos siihen on tarvetta.

Energiahoito aktivoi kehon omaa parantumisjärjestelmää ja tasapainottaa energiakeskuksia, chakroja. Terapeuttisessa energiaparannuksessa pyritään löytämään kehon ja mielen epätasapainoon johtaneet syyt ja tukemaan eheytymistä. "Aloitamme hoidon keskustelutuokiolla. Sen jälkeen pyydän asiakasta asettumaan hoitopöydälle. Kevyesti kehoa koskettamalla vahvistan luonnollista energian kulkua fyysisessä kehossa ja energiakentässä." Energiahoito voidaan toteuttaa myös kaukohoitona, jolloin olemme puhelinyhteydessä sekä ennen että jälkeen hoidon.

Rumpuhoito on erittäin rentouttava hoito, joka tehdään kehärummulla/shamaanirummulla. Hoidossa rummun ääni ja sen aiheuttama värähtely kehossa avaa mahdollisuuden uusille ajatuksille ja kokemuksille sekä paranemiselle. "Aloitan hoidon kertomalla rumpuhoidosta ja sen jälkeen peittelen asiakkaan hoitopöydälle. Kuljetan rumpua ympäri kehoa rummuttaen niin lähellä, että asiakas aistii värähtelyn, jopa solutasolla asti. Lopuksi voimme keskustella hoitokokemuksesta."

Keskusteluterapia tarjoaa sinulle mahdollisuuden puhua itsellesi tärkeistä asioista. "Olen läsnä sinua varten ja pystyn tarjoamaan miesnäkökulmaa moniin asioihin. Mikään elämään tai henkisyyteen liittyvä aihe ei ole minulle vierasta. Puhuessasi asioita ääneen kuulet itse mitä ajattelet." Asiakkaan niin toivoessa käytän erilaisia rentoutusmenetelmiä. Esim. rummutusta, hengitysharjoituksia, kehomeditointia tai meditointia. Keskusteluterapia voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä esim. Teams, whatsapp tai puhelu.

Healing hieronta yhdistää klassisen hieronnan ja energiahoidon. Tavoite on saada asiakas rentoutuksen tilaan, jossa kehon oma paranemisprosessi aktivoituu. "Käytän hierontaotteiden lisäksi energiahoidon kevyttä kosketusta. Hierontatapahtuma ohjautuu intuitiivisesti asiakkaan sen hetkisen tarpeen mukaan."

Klassinen hieronta vilkastuttaa kireiden lihasten verenkiertoa ja siten parantaa niiden hapensaantia sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista. Tämä rentouttaa lihasta ja sen toimintakyky paranee. "Käytän hieronnassa erilaisia otteita ja voimakkuuksia tarpeen mukaan. Voin tehdä hieronnan myös rentouttavana."

Päähieronta parantaa päänahan liikkuvuutta ja verenkiertoa. Hierontakokonaisuuteen kuuluu niska-hartiaseudun kevyttä käsittelyä sekä päänahan ja kasvojen hierontaa. Asiakas istuu koko hieronnan ajan. "Hieron tehokkain mutta hellävaraisin ottein intialaisen päähieronna tapaan. Teen hieronnan ilman rasvaa tai öljyä."

Purentalihashieronta rentouttaa kasvojen lihaksia ja helpottaa esim. yöllisen hampaiden narskuttelun tai päätetyön aiheuttamaa päänsärkyä. Hieronta voi myös ehkäistä migreeniä. "Käsittelen purentalihaksia kokonaisvaltaisesti tarvittaessa myös suun sisäpuolelta. Hoidan myös niskan ja kallonpohjan aluetta."

Jalkahieronta parantaa jalkaterien verenkiertoa, aktivoi jalkapohjien heijastinpisteitä ja voi lisätä  nilkkojen liikkuvuutta. "Käsittelen sääriä ja pohkeita sekä jalkapöydän ja jalkapohjan lihaksistoa erilaisin painelu- ja hierontaottein."